Hur att öka effekten i Jeep Motorer

Det första du bör tänka på när du gör ändringar i din jeep motor är om de är tillåtna enligt lokala smog lagar. Medan det finns flera sätt att ge Jeep mer makt, är de inte alltid lagligt, beroende på vilken stat eller landsting du bor i. Kontrollera reglerna i ditt område för att vara säker på att du är verksamma inom lagen. Ändringarna allt från enkla till djupgående, och om du är osäker på hur du installerar eller utföra någon av dem, är det bäst att lämna det till experterna. Saker du behöver
Aftermarket ljuddämparen
Kall
luftintag Styling kit
Stroker vev
Verktyg
Visa fler instruktioner
1

Installera en kall luftintaget. Dessa är mycket populära uppgraderingar, speciellt med Jeep folkmassan. När luft kommer in genom filtret, blandar det med gasen för att skapa luft /bränsleblandning. Ett kallare luft /bränsle avgift ger en tätare blandningen och ger motorn mer effekt. Inget annat måste modifieras med undantag för intag röret och luften rutan för att detta ska fungera. Det är relativt billigt och enkelt att installera och kommer netto du verklig makt vinster.
2

Ändra avgaserna till en bättre flödande ljuddämparen. Detta steg är mer djupgående eftersom det oftast kräver svetsning och skärning på avgassystemet. Om du inte har starka stål-arbetsskicklighet, är det bäst att ha en butik gör det här för dig. Ett friflytande ljuddämparen kan verkligen öka makten, eftersom det är lättare för motorn att bli av med förbrukade gaser, lämnar den redo att bränna mer. Flowmaster är en populär ljuddämparen varumärke som används ganska ofta på Jeep avgassystem. Kontrollera lokala återförsäljare för tillgänglighet och priser.
3

utföra en grundläggande tune-up. Ofta en tune-up förbises som en självklar effekt-making verktyg, men det är precis vad det är. Med nya tändstift, kablar, lock och rotor, och en bra timing jobb, arbetar jeep motorn mycket mer effektivt vilket kraftigt kan öka makten. Lägg in ny luft-och bränslefilter för maximal potential. Tune-ups kan göras av vem som helst, och kräver lite teknisk skicklighet. Medan du trimma upp motorn, kontrollera vakuumslangar för skador och avstängningar. Ett vakuum läcka är en stormakt rånare på varje motor.
4

Installera en större vev för att göra motorn en "stroker motor." Den mest populära Jeep stroker motor är 4,6 liter, vilket är den ärevördiga 4,0 liter med en installerad större vev. Denna ändring kräver en fullständig motorrenovering och extrem teknisk skicklighet, eller stroker motorer kan köpas som en helhet. Ju större vev bringar kolvarna att färdas en längre sträcka i cylindrarna, vilket i sin tur skapar en mycket mer makt. Kostnaden är den viktigaste sak att tänka på när man strök en Jeep motor, eftersom det är inte billigt. Och andra modifieringar såsom bränsle leverans, kompressionsförhållande och förändringar dator kan behövas också.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96639.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.