Remote Car Starter Fungerar inte

Bil förrätter används med fordon över hela världen, och ger dig möjlighet att trådlöst styra bilens tändning. Dessa fjärrkontroller kan arbeta så långt som ett par hundra meter bort, när de arbetar. De kan sluta fungera efter en kort lista över skäl, och om det är problem med fjärrkontrollen, kan du reparera dessa problem med några enkla steg. Instruktioner
1

Snap ärendet öppet på fjärrkontrollen. Detta kan göras genom att köra en kniv längs kanten på fjärrkontrollen för att lossa den, och då poppar det öppet med bladet på ett ställe.
2

Kallelse läget för fjärr-batteriet och ta bort det . Ersätt det med ett nytt batteri genom att placera den nya på exakt samma ställe.
3

Sätt tillbaka facket tillsammans på fjärrkontrollen genom att fästa de två delarna.

4

Sitt i bilen med din startnyckeln och vrid nyckeln till "ACC" läge.
5

Tryck på "Valet"-knappen på fjärrkontrollen en gång, vänta på att systemet kvittra och tryck sedan och håll ned knappen igen.
6

Tryck på startknappen på fjärrkontrollen medan du fortfarande håller den "Valet"-knappen och släpp sedan båda knapparna när bilen kvittrar. Detta kommer att sluta omprogrammering och reparerade fjärrkontrollen ska fungera.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85118.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.