Två typer av Remote Brake Booster

Fjärrstyrda broms boosters är broms boosters som inte är monterade på brandväggen genom förarsidan bakom huvudcylindern. På grund av antingen utrymmesbrist, eller behov av ytterligare bromskraft är avlägsna broms boosters monteras på andra ställen på fordonet och sedan rörläggas tillbaka till huvudcylindern. De två generella typer i utbredd användning är avlägsna vacuum boosters och avlägsna hydrauliska boosters. Remote Vacuum Boosters

Remote vacuum boosters har varit i bruk i årtionden i personbilar och kommersiella fordon - särskilt i lastbilar som inte är utrustade med tryckluftsbromsar. Dessa traditionella bromsförstärkare system har någon mekanisk koppling mellan bromspedalen och boostern. För att använda, de kräver en vakuumkälla. Dessa boosters kan komplettera bromskraft på bilar med svaga bromsar eller på fordon (t.ex. kommersiella lastbilar) att bogsera tunga laster.
Komplikationer från Remote Vacuum Boosters

Nackdelen att dessa system ligger i det faktum att blödningar (ersätter bromsvätska) är en svår process eftersom det inte tillåter dig att använda användning typiskt vakuum bleeder. Blödning sådana system innebär att fylla huvudcylindern och därefter pumpa bromsarna, vilket tvingar vätskan genom ledningarna. Du måste utföra den här åtgärden med motorn avstängd och inget vakuum i systemet. Blödning sådana system kräver en andra person:. En person som arbetar på bromspedalen och andra operativsystem luftningsskruven på fjärrkontrollen booster
Remote Hydrauliska Boosters

Dessa boosters används typiskt i egna bilar som har motor swappar som gör det omöjligt att montera en traditionell bromsförstärkare på brandväggen. Sådana fordon har en hydraulisk fjärr bromsförstärkare monterad utanför brandväggen (t.ex. på fender väl) och sedan VVS springa tillbaka till huvudcylindern. Dessa boosters kräver inget vakuum, eftersom de körs på trycket från servopumpen.
Komplikationer från Remote Hydrauliska Boosters

Eftersom dessa avlägsna boosters lita på kraften styrsystemet för makten, kräver de dig att köra ytterligare rader till servopumpen, som i sin tur laddar pumpen med både styrning och arbetsuppgifter broms. Dessutom är dessa system orsakar en parasiterande åderlåtning på hästkrafter när den används.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86444.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.