Så monterar du ett Reservdäck på insidan av en jeep

Den reservdäck av en jeep kan monteras i lastutrymmet istället för under bilen eller utanför bakluckan. Den reservdäck kan antingen stulen eller i vägen under allvarliga terrängkörning, så ibland är det fördelaktigt att ha däcket monterat inuti. Det kräver viss borrning, och kan vändas. Saker du behöver
Måttband
Tire Mount
Pencil
Borrmaskin
Smörjmedel från 4 bultar, 3 inches från 4 muttrar
Wrench

Visa fler instruktioner
1

Mät storleken på reservdäcket för att säkerställa att det kommer att passa in i lastutrymmet. Den reservdäck kommer att läggas horisontellt över lastutrymmet.
2

Center däcket fästet, vilket är det metallstycke som håller däcket på plats. Använd måttband som en guide för att centrera däckets mount. Markera de fyra hålen på fästet med hjälp av en penna.
3

Borra de fyra hålen för att fästa sängen fästet med borrmaskin. Borren ska tränga lastutrymmet innanför jeep hela vägen så att en 3-tums bult kan användas för att hålla däcket fästet på plats.
4

Placera däcket fästet över borrade nyligen hål. Smörj och muttrar för att förhindra korrosion. Placera en bult i varje borrade hålen.
5

Skruva muttrarna på bultarna för hand underifrån Jeep. Dra åt varje bult med en skiftnyckel.
6

Placera reservdäcket horisontellt mot däcket fästet. Säkra däcket på plats genom att skruva på muttrarna till däcket fästet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84202.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.