Felsökning av en bil Remote Start-Up

Fjärrstyrda förrätter blir allt vanligare tillbehör på bilar. De tillåter dig att engagera bilens tändning med en trådlös fjärrkontroll från så långt som några hundra meter bort på gatan eller i ditt hus. Du kan använda fjärrkontrollen för att värma din bil upp på vintern från över en parkeringsplats. Om fjärrkontrollen inte fungerar, det finns vissa felsökning du kan vidta för att ta reda på varför det är fel och att få det att fungera igen. Instruktioner
1

Pop öppna fallet på din starter fjärrkontroll med en platt blad (t.ex. en skruvmejsel eller kniv), och märka den exakta platsen och positionen av batteriet.
2

Byt ut det gamla batteriet mot ett nytt och knäppa ärendet tillbaka tillsammans.
3

bort instrumentpanelen panelen runt startsystem. Detta är oftast placerad på förarsidan till höger om rattstången. Vara säker på att alla systemets ledare är anslutna till sändaren.
4

Ange din bil och sätta in din tändningsnyckeln i tändningslåset cylindern. Vrid nyckeln till "ACC" och tryck och håll "Valet"-knappen på fjärrkontrollen för att synkronisera den.
5

Håll startknappen medan du fortfarande håller den "Valet"-knappen. Vänta tills startmotorn systemet att avge ett kvittrande ljud, och släpp båda knapparna. Detta kommer att slutföra programmeringen, och fjärrkontrollen kommer att vara redo att använda och bör arbeta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85370.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.