Hur öka hästkrafter på en Detroit Diesel Series 60

infördes 1987 , gör Detroit Diesel Series 60 väl i bränsleekonomi tester och anses som en av de mest kostnadseffektiva fordon i sitt slag . Det kurser konsekvent på toppen av sin kategori . Den sexcylindriga motorn ger redan 425 hästkrafter men några enkla modifikationer kan öka denna ytterligare. Instruktioner
1

Uppgradera till den senaste versionen av Detroit Diesel Electronic Control System . Den DDEC ( IV ) inte bara tillåter ägarna att köra diagnostik på motorn , tillåter det också byte av hästkrafter inställningar . Gå till din lokala återförsäljare för att få dem att ladda ner den nuvarande mjukvaran till din motor dator .
2

Byt filter fabrik luften med en prestanda version för att tillåta mer luft att strömma genom motorn . Byt luftfiltret ändå med några tusen miles som ett filter som är igensatt kommer att minska din hästkrafter . Du kommer att veta det behöver förändras när det förlorar den vita färgen börjar med och blir matt .
3

Installera ett högt flöde ljuddämparen så att luften kan strömma ut ur motorn fritt . En portade grenrör kan öka hästkrafter att din motor uppnår med upp till 35 procent .
4

Investera i prestanda vätskor för din motor . Byt ut standard kylvätska och motorolja med dem för att öka effektiviteten i din motor . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95889.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.