Hur man gör min Exhaust Sound Louder

En bilens avgaser ljud påverkas av fyra faktorer. Den första och största är motorns storlek. Den större volymen av cylindervolym - vanligtvis mätt i liter eller kubiktum - desto större avgaserna utgång. Förutsatt att motorn kommer att förbli densamma, ljuddämparen typ och konstruktion, avgassystem rörledningar, och avgas-tip stil kan ändras eller ersättas för att direkt påverka den totala ljudprofil av ditt fordon. Utbyte av delar av avgassystemet med de som utvecklats för att öka avgas produktionen utan ljuddämpning gör ditt avgassystem ljudvolymen. Saker du behöver
slutrör
ljuddämpare
Avgasrör
Visa fler instruktioner
1

Byt ljuddämparen med en utformad för att förstärka ljudet från din fordonet. Glas förpackningar, rakt genom avgaser och raka rör design kommer att öka ljudet över ett lager ljuddämparen. När du bestämmer dig för att välja en ny ljuddämpare typ, konsultera en ljuddämpare butik eller välj en design som ökar gasvolymen ut genom ljuddämparen systemet utan att passera genom ljuddämpande kamrarna. Ljuddämpare utformade med begränsade bafflar också kan öka ljudet av din bil.
2

Lägg ett ljudförstärknings slutrör. Avgassystem tips med dubbla väggar, utsvängda ändar eller stora diametrar kan öka ljudvolymen i avgaserna utgång
3

Öka storleken på dina avgasrör med 1/2-tums till 1. - tum i diameter. Detta bör göras i samband med byte av ljuddämparen så att gaserna inte är trängd av den gamla ljuddämparen diameter. Den ökade volymen av gaser som är tillåtna genom ditt system kommer inte bara att avgaserna ska portas från systemet enklare, desto större genomströmning och rördiameter skapa en djupare ton och resonans i avgassystemet.
4

Anslut ditt avgassystem med svetsade byglar. Om ditt avgassystem hänger från fordonet med gummifästen är vibrationerna överförs från avgassystemet dämpas. Direkt anslutning till svetsar hjälper till att säkerställa att vibrationer från avgaserna hörs i kupén.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95837.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.