Hur man målar din lastbil Camo

En kamouflage färg system är bra för din bil om du använder den för jakt eller bara vill ha en lättskött lack. Smuts, damm och lera är svårt att se igenom kamouflage design. Med lite tid och ansträngning, kan du ge din bil en egen anpassad camo look. Saker du behöver
Sand papper, 120 - och 200-grit
Primer
slipblock
Maskeringstejp
maskeringspapper
Paint, 3 eller 4 olika nyanser
Löv , kvistar och små grenar
Visa mer Instruktioner
1

Ansök maskerande papper och tejp på varje del av lastbilen som inte ska målas, såsom fönster, strålkastare, svans lampor, däck, hjul och handtag.
2

Sand lastbilen med slipkloss och 120-grit sandpapper. Detta tar bort det översta lagret av färg som redan finns på trucken. Addera 3

lätt spraya 3 eller 4 lager med primer på lastbilen, så att varje skikt torka helt innan en nästa.
4

Sand hela trucken igen med slipkloss och 120-grit sandpapper. Håll sandpapper våta medan slipning. Skölj bilen när du är klar och låt den torka ordentligt.
5

Använd stora löv, kvistar och små grenar för sina mönster. Håll dem mot lastbilen med ena handen och sprayfärg med andra. Upprepa detta över hela trucken med en färg färg. Lägg sedan till de andra färgerna tills hela trucken är målad. Överlappa mönster och målning tills alla grundmålad områdena inte längre visar igenom. Låt det torka.
6

Spray en klarlack över hela lastbilen. Använd färre rockar för en matt yta och fler lager för en glansig finish. Låt bilen torka helt innan du tar bort maskeringstejp och papper.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83053.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.