Hur man reparerar Fjärrkontroller billarm

Bil larm är vanligaste tillbehören på fordon runt om i världen, och ofta dra nytta av nyckellösa avlägsna möjligheter. Dessa system har en sändare installerad i din bil, och du kan sedan synkronisera dina fjärrkontroller till sändaren på bara några minuter. Om fjärrkontrollen inte fungerar, är det oftast fel på batteriet. Du kan enkelt byta ut batteriet och återställer programmeringen för att vara säker på att signalen inte har gått förlorad, och har din fjärrkontroll redo att användas på bara några minuter. Instruktioner
1

Använd en kniv för att ta bort locket till larm fjärrkontroll. Du kan göra detta genom att köra kniven längs kanten på fjärrkontrollen för att lossa den, och sedan kila bladet i en plats att smälla fjärrkontrollen öppen.
2

märke till positionen för den aktuella batteriet och försiktigt bort det. Placera ett nytt batteri i den exakta platsen för den gamla och sätta mål för fjärrkontrollen ihop igen.
3

Ange din bil med fjärrkontrollen och tändningsnyckeln och vrid din tändning till "ACC" läge.
4

Tryck på "Valet"-knappen på fjärrkontrollen, vänta på att systemet att låta en kvittra och sedan tryck och håll "Valet" knappen igen.

5

Tryck på startknappen på fjärrkontrollen och släpp sedan båda knapparna. Vänta tills systemet kvittra för att indikera att programmeringen lyckades. Din reparerade fjärrkontrollen kommer nu vara redo att använda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85119.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.