Hur du anpassar en Jeep

Det är en Jeep sak, och andra fordonsägare bara inte förstår. När folk säger ordet "Jeep", hoppar den ikoniska bilden av Wrangler att tänka på. Sett som en av de mest robusta fordon som någonsin byggts, var det Jeep Wrangler praktiskt utformade för att anpassas. I själva verket, när den amerikanska regeringen beställt fordon för andra världskriget, var ett av de krav som den hade att lätt modifieras på fältet. Saker du behöver
Jeep (Wrangler, Cherokee, frihet, eller annan jeep modell) katalog mängd verktyg
Lift kit reservdelar däck
Lights
Klistermärken

Visa fler instruktioner
Anpassa din Jeep
1

Välj anpassningar som passar ditt fordon.

flesta Jeepar som du ser på vägen har anpassats på något sätt. De vanligaste ändringarna lift kit, stora däck, extraljus, och klistermärken. Klistermärken är ett enkelt och billigt sätt att lägga till en personlig touch, men många Jeep anpassningar också lägga till upplevelsen av att köra en Jeep. Många Jeep-ägare tycker om att ta sina riggar off-road, vilket har lett till en värld av ändring alternativ.
2

Installera en hiss kit.

Nästan en nödvändighet när du tar din Jeep off stigen, lift kit lägga markfrigång så att du kan köra över större hinder, såsom stenblock och nedskjutna trädstammar. Det finns två grundläggande typer av lift kit - kroppen hissar och fjädring. Body hissar använda distanser mellan ramen och kroppen av Jeep att lyfta bara kroppen högre. Eftersom fjädring lyfter faktiskt höja höjden på fordonets ram, de kräver mycket mer arbete och brukar ersätta hela upphävande av Jeep. Suspension kit kommer också i två grundläggande typer - Kort arm och lång arm. Kort Arm kit kommer att ge dig mer utrymme under din Jeep, men en lång arm kit ger dig flexibilitet samt. Företag som Skyjacker, Rubicon Express, Black Diamond, och Rock Krawler sälja pre-designade kit för att lyfta din Jeep. Om du planerar att fortsätta köra din jeep på vägen också, var noga med att följa hissen lagarna i ditt tillstånd. Addera 3

Lägg större däck.

Bigger däck tjänar två syften på din Jeep: de ger ökat markfrigång och har också en bredare yta att hjälpa till med dragkraft och balans. Lyfte Jeepar har en tendens att välta när du tar hörn för snabbt eller luta för långt off-road. Lägga större däck ger Jeep en bredare bas för att sitta på.

Välja rätt däck innebär att hitta den rätta balansen mellan storlek och stabilitet, samtidigt som den ger bästa grepp möjliga.
4

Lägg till anpassade tänder.

ljus barer är populära anpassning tillbehör för Jeepar liksom. Monteras på ovansidan av Jeep, ovanför vindrutan, ljus barer gör terrängförhållanden nattetid en rolig upplevelse. De är för off-road bruk, men: när på-väg och inte används, måste dessa lampor täckas för att förhindra bländande mötande trafik ... som öppnar upp ett annat område av anpassning - lampglasen! Finns i många färger, kan lampglasen lägga till det övergripande "tema" för din Jeep.
5

Applicera några klistermärken.

Det enklaste och mest personliga sättet att skräddarsy din Jeep är med klistermärken. Klistermärken kan markera var du har varit med din Jeep, dina tankar om Jeeping, eller ens ge en festlig varning såsom den uppochnedvända sticker "Om du kan läsa denna, vänd mig tillbaka över!" Du kan hitta ett brett utbud av sådana etiketter på webbplatser och företag, inklusive AllThingsJeep.com, Quadratec och JeepWorld.com.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83479.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.