Hur man gör Stock avgasrören låta bättre

Din ljuddämparen dränker din motorns ljud till låga nivåer. Byta eller modifiera avgasröret kan drastiskt förändra - och ofta förbättra - ljudet av ditt avgassystem. Det finns ett annat sätt att förbättra ljudet av dina avgasrör utan att ersätta dem. Använd ett rör expanderande verktyg. Istället för att lägga en dyr komponent, expandera och ändra formen på avgasröret. Det kommer att förändra ljudet ungefär samma sätt den öppna änden av en trumpet gör. Saker du behöver
pallbockar eller ramper
block eller tegel
Pipe expanderande Tool Review öppen nyckel
Ratchet och uttag
Stora tänger
Visa mer Instruktioner
1

Höj den bakre delen av fordonet på ett plant underlag. Placera den på pallbockar eller ramper. För ramper, placera en ramp på baksidan av bilen, bakom bakhjulen och kör försiktigt till toppen av rampen. Om du föredrar att använda pallbockar, jack upp bilen med en stötfångare eller domkraft bakifrån och placera pallbockar under fordonet på platser som är säkra för ditt fordon. Du bör rådfråga din bruksanvisning. Använd tegelstenar eller block på framhjulen för att förhindra att bilen rullar.
2

in verktyget röret expansion upp till önskad längd. Om du vill ha den bredare röret att vara en tum i längd, sätta expansionen verktyget till röret en tum. Om fler önskas, sätter expansionen verktyg till ett större djup. Vanligtvis två till tre inches kommer att vara tillräcklig. Med antingen en öppen nyckel eller en hylsnyckel med rätt storlek, börja rotera bulten i slutet av den medurs expansionen verktyget.
3

sluta rotera bulten i slutet av expansionen verktyget när du når önskad diameter, när det ser bred nog för dig, sluta använda expansionen verktyget. Vrid skruven i slutet av den moturs expansionen verktyget tills expansionen verktyget kan tas bort.
4

Omvänd installationsprocessen för att slutföra uppgiften. Sätt tillbaka alla borttagna komponenter. Sänk bilen ner från stödbenet eller ramp.
5

Starta fordonet. Lyssna på ljudet avgasröret gör. En djupare ljud kan göras genom att bredda avgasröret ytterligare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87287.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.