Hur Wire Halo Strålkastare

Om du är missnöjd med utseendet och stilen på dina fabriksinstallerade strålkastare, kan du uppgradera dem med eftermarknaden halo strålkastare. De flesta fabriksinstallerade strålkastarna har reflektorer inuti strålkastare församling som sprider ljuset från glödlampan på vägen, halo strålkastare, å andra sidan, har en ring runt glödlampan som fokuserar ljuset till en stråle och för övrigt, skapar en halo-effekt kring det som strålkastarna härleda sitt namn. Halo strålkastare kostar några hundra dollar, men du kan spara pengar genom ledningar dem till din bil själv. Saker du behöver
Tänger
Manliga och kvinnliga skarvhylsor
snabbkopplingar
eltejp
Avbitare
Wire strippor
Voltmeter
Visa fler instruktioner
1

Samla upp de vita och svarta kablarna på baksidan av halo strålkastare och samla dem i ett par vita trådar och ett par svarta trådar. De vita trådarna är de positiva trådar, eller de ledningar med ström som löper genom dem, och de svarta trådarna är neutrala.
2

Avisolera av ändarna på varje tråd för att exponera en tum av nakna koppar bly. Braid ledningarna för de vita trådarna tillsammans och fläta ledningarna för de svarta trådarna ihop.
3

in de flätade ledare i ett par trådar till en kvinnlig krimpkontaktdon och klämma kontaktdonet över ledningarna med en tång. Fäst klämman genom att linda anslutningen i eltejp. Gör detta för både de vita trådarna och de svarta kablarna.
4

Avisolera i slutet av den lediga röda kabeln och den extra svarta kabeln som kommer med glorian strålkastarna. Sätt i ledningen av den röda tråden genom en manlig krimpkontaktdon, klämma ledningen och kontakten ihop och täta anslutningen med eltejp. Upprepa denna process för den lediga svarta kabeln.
5

Anslut minuskabeln av en voltmeter till batteriets minuspol och anslut den positiva ledningen på voltmetern till den positiva ledningen på bilens strålkastare kabelnät. Den positiva tråden är oftast den röda. Kontrollera att strömmen kommer igenom denna tråd.
6

Anslut den positiva kabeln från ledningsnätet till den extra röda kabeln med den manliga krimpkontaktdon på det med en snabbkoppling. Kläm fast snabbkopplingen ner över de två trådarna. Upprepa denna process för den lediga svarta kabeln med den manliga krimpkontaktdon och nolledare från ledningsnätet.
7

Fäst den yttre krimpkontaktdon den röda tråden i den kvinnliga krimpkontaktdon av paret vita trådar. Fäst den yttre krimpkontaktdon av den lediga svarta kabeln i den kvinnliga krimpkontaktdon av par svarta trådar. Täta båda anslutningarna genom att svepa in dem i eltejp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84959.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.