Hur man programmerar en Infiniti nyckelbricka

Infiniti är lyxen uppdelningen av japanska biltillverkaren Nissan. Infiniti har gjort en mängd två-och fyrdörrars sedaner och kupéer sedan starten 1989. I början av 2000-talet började Infiniti utrusta några av sina fordon med ett automatiskt låssystem som drevs av en fjärrkontroll, systemet var också tillgängligt som en eftermarknad tillägg. Programmering av nyckelbrickor (fjärrkontroller) är en enkel process som tar mindre än fem minuter att slutföra. Instruktioner
1

sitta i förarsätet och stäng alla dörrar. Lås alla dörrar med omkopplaren power låset på förardörren.
2

Sätt nyckeln i tändningslåset och ta bort den från tändningen. Gör detta minst sex gånger under 10 sekunder. Nyckeln måste tryckas in och tas bort helt varje gång. Om du har gjort detta steg framgångsrikt, kommer varningsblinkersen blinkar.
3

Sätt nyckeln i tändningslåset och vrid tändningen till "tillbehör" inställningen.
4

Tryck på valfri knapp på fjärrkontrollen inom fem sekunder för att sätta i nyckeln. Om du har gjort det här på rätt sätt, kommer varningsblinkersen blinka igen. Denna fjärrkontroll har nu programmerats in i systemet.
5

Lås upp och sedan låsa alla dörrar med den chaufför-side låsknappen. Tryck på valfri knapp på en ny fjärrkontroll inom fem sekunder för programmet att fjärrkontrollen i systemet. Upprepa detta steg för varje fjärrkontroll, med eventuella befintliga fjärrkontroller som programmerats före denna procedur.
6

Vrid tändningen till läge "Av" för att avsluta programmeringen. Ta ut nyckeln ur tändningslåset och låsa upp dörrarna med hjälp av chaufför-side-knappen makt lås och öppna förardörren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84514.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.