Typer av avgasrör för en Golf GTI Mk2

VW Golf GTI MK2 är den andra generationen av den långvariga GTI-modellen. GTI är en praktisk, kompakt halvkombi som är också en mycket populär bil bland ägare som gillar att modifiera för mer prestanda. Många företag erbjuder fjädring, bromsar och motor komponenter som kan göra den här bilen prestera bättre än beståndet modellen. Ett område köpare vill uppgradera är avgassystemet. Full Exhaust

En motorns avgassystem startar tekniskt på huvudet, som är bultad till motorns huvud. Tillbringade avgaser väg in i sidhuvudet och sedan genom resten av avgassystemet. En fullständig avgassystem utbytet innehålla en rubrik, stuprör och återstoden av avgaserna, såväl som en ny ljuddämpare. Street-rättsliga bilar kommer att behålla sina katalysatorer för att uppfylla utsläppskraven.
Cat-back Exhaust

Den vanligaste stilen av avgaser en ägare installeras på en GTI är en som startar bara förbi katalysatorn. Denna typ av avgaserna kommer att innehålla stor diameter slang och ett mer fritt flöde ljuddämparen, vilket resulterar i högre effekt samt en starkare, djupare anteckning från avgassystemet.
Racing Exhaust

annan typ av avgaser ägare får använda - antingen på GTIs som inte kör på gatan eller i områden där det inte finns några utsläpp lagar - är en fullt race avgassystem. Detta kan bestå av rörformiga rubriker och stor diameter slangar. En fullständig race avgassystem kommer inte vanligtvis har en katalysator och ibland kommer inte att ha en ljuddämpare, eftersom båda dessa delar kan begränsa flödet av avgaser när de lämnar motorn.
Andra komponenter

Andra delar av ett GTIs avgassystemet inkluderar stupröret, vilket är den del som går från huvudet till katalysatorn. En eftermarknaden stuprör ofta ingår som en del av ett avgassystem uppgradering. Avgassystem tips är en annan avgaskomponent som ofta byts ut. Detta är främst för estetiska ändamål.
Exhaust Företag

En ägare kan uppgradera en GTI avgaser på flera sätt. En lokal ljuddämpare shoppar kan tillverka en större diameter avgasrör och installera en mer lättflytande generisk ljuddämparen för flera hundra dollar. Vissa företag specialiserade på att göra system prestanda avgassystem för GTIs som ägare kan installera om de har den utrustning och erfarenhet, eller de kan ta till en professionell butik. Företag som gör GTI Avgasdelar inkluderar Neuspeed, räntan och nya dimensioner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96342.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.