Felsökning en Subaru Impreza Ignition

Den Subaru Impreza är bland de många fordon från tillverkaren som har ett enkelt system tändspolen . Dessa tändsystem ligger precis till höger om rattstången , men är en ofta förbisedd del av att driva bilen . Om din tändningslåset har slutat fungera , kan du felsöka problemet med ett antal enkla steg och få spolen arbeta igen på några minuter . Instruktioner
1

Förvandla din nyckel hela vägen till vänster och till höger för att se om det kommer att fungera i dessa extrema lägen , eller för att se om du kan ta bort den från hållaren .
Sida 2

Kontrollera din shifter är fast i parken och vrid hjulen hårt i båda riktningarna . Gör detta för att räta ut hjulen ur eventuella obekväma ställningar , och detta kan frigöra din spole för att fungera korrekt .
3

Spray tändningen med ett smörjmedel för att försöka använda din cylinder och nyckel med mindre friktion .
4

in en tråd i det centrala facket för att se om det finns några hinder som begränsar din nyckel från att flytta eller sätta hela vägen .
5

Ta bort paneler runt cylindern genom att skruva bort dem och sedan poppar dem . Gör detta för att undanröja alla restriktioner stoppa tändningen från att arbeta inifrån .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86432.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.