Hemlagad Wooden Truck Rack

En lastbil rack förbättrar funktionaliteten hos redan utilitaristiska pickup genom att skapa en yta ovanför toppen av hytten nivån för transport av långa föremål. Mätningarna av racket, och metoden för att fästa det på lastbilen rutan varierar beroende på vilken lastbil modell trots den övergripande designen är konsekvent. Bygga trä lastbil rack faller inom ramarna för de flesta gör-det-självare med grundläggande verktyg. Saker du behöver
1 ark 3/4 tum yttre plywood från 4 meter 1 - med 2-tums trä
10 fot av 2 - med 4-tums trä
2-tums galvaniserad däck skruvar, 6
1/4 tum vagnsbultar, 16
Visa fler instruktioner
1

Klipp stolparna för rack från 3/4 tum plywood. Dessa stolpar är i en triangulär form med den långa sidan längden av höjden av hytten ovanför rälsen på box. Skär botten av triangelstöd ca 9 inches lång. Den övre delen av stödet är 4 inches bred med en rät linje som förbinder en ände av toppen till samma ände av botten och en vinklad snitt mellan den andra änden av den övre till den andra änden av bottnen. Skär 8 identiska bitar
2

Skär två 2 -. Av 4-tums styrelser till bredden av lastbilen rutan. Dessa fungerar som de plattformar där objekt kommer att rida över förarhytten nivån av lastbilen.
3

Montera de upprätta stöden. Placera en 2-tums bred trästycket mellan två av de upprättstående stöden på botten för att tjäna som en fot för den upprätt att vila på. Använd 2-tums galvaniserade däck skruvar med tre placeras i foten ombord från varje sida. Placera en liknande två-bred bit mellan toppen av plywood stöden. Använd 1/4-tums vagnsbultarna att fästa det övre blocket mellan stolparna. Skapa fyra av de upprättstående församlingar.
4

Fäst de bästa tvärstag mellan två av de upprättstående församlingar. Använd två 1/4 vagnsbultar vid varje stöd för att fästa tvärbalkarna till blocket mellan de två sektionerna av den stolpaggregatet. Skapa två av dessa häckenheterna.
5

Fäst ena Stativanordning till skenorna i rutan för pickup omedelbart bakom hytten. Fäst enheten på skenan med klämmor för tillfällig användning av borrhål genom foten blocket och skenan av lastbilen lådan och fäst på plats med 1/4-tums vagnsbultar. Fäst den andra häckenheten till bakdelen av trucken rutan på ett liknande sätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84960.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.