Hur man installerar ett Skid Plate på en 2002 Volkswagen Beetle

Skid plåtar att förhindra skador på underredet på din bil. Medan normalt begränsad till lastbilar, bilar kan också dra nytta av den extra skydd även om de aldrig används för terrängförhållanden. Hasplåtar kan förhindra väg skräp från att träffa vitala motor-och transmissionsdelar. Installationen är en relativt enkel process, eftersom du helt enkelt bulta fast plåten på Beetle s ram. Du måste köra din VW på hjul ramper för att installera plattan, och du kommer att behöva en domkraft för att lyfta plattan på plats. Saker du behöver
Wrench in
Wheel ramper
träpanel
domkraft
konserverad luft
Pappershanddukar
Fönsterputs
Visa fler instruktioner

1

Kör upp bilen på fyra hjul ramper. Du kommer bara att installera glidplattor på framsidan och mitten av bilen, men installationen är mycket enklare om hela bilen är upplyft. Rengör kroppsramen med hushållspapper och en lätt lösningsmedel, såsom fönster renare. Ju renare ramen är, desto mindre sannolikt rost eller korrosion kommer att ställa in när bilen blir äldre.
2

Släpp bultarna som följde med skidplate kit genom fästhålen i ramen, med en bricka under skruvhuvudet. Se till att bulten sitter tätt mot och brickan är i jämnhöjd mot ramen. Om de inte spola, kan det en bit skräp blockerar bulten och du kommer att behöva spola hålet med en viskning av konserverad luft. Addera 3

Placera träpanel över uttaget peka på balansera glidskon. Placera släpplåten ovanpå wood panel. Lyft skidplate i position med domkraft. Kontrollera att släpplåten är i jämnhöjd med kroppen ramen och att bulten hål laguppställningen. Manuellt manipulera bultarna så att de glider genom bulthålen i skidplate.
4

Dra åt muttrarna med en skiftnyckel eller elverktyg. Det finns ingen risk för hård åtdragning delarna, eftersom de är alla tillverkade av höghållfast stål. Sakta sänka domkraft för att säkerställa att hoppa plattan nu hänger i bultarna. Kontrollera att hasplåten inte vicka eller vika när du trycker på den. Om den gör det, måste du dra åt muttrarna ytterligare. Kör Beetle från ramperna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85441.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.