Hur man fixar en bil Dashboard

Du får inte tänka på din instrumentpanel att vara en särskilt anmärkningsvärd del av din bil - absolut inte i jämförelse med motor, hjul eller chassi - men du kommer snabbt att börja uppmärksamma det när saker går fel. De i särklass vanligaste problemen du kommer att behöva rätta när det gäller din dashboard är sprickor och splittringar orsakade av ålder, värme eller allmänt slitage. Dessa fula sprickor är en olägenhet, men reparera dem behöver inte vara dyrt jämfört med andra aspekter av ditt fordon, utan det är möjligt att genomföra en snabb, enkel reparation med ett par lättillgängliga verktyg. Saker du behöver
Duk
SPACKEL
Brukskniv
Maskeringstejp
vinylfärg
silikon täta
Visa fler instruktioner
1

Skär sprickan in i en "V"-form med en skalpell för att tillåta enkel applicering av silikonet fogtätning. Det är tufft att arbeta in det i en smal spricka så att du är bättre med en något större "V"-form innan du börjar reparationen.
2

Rengör sprickan ordentligt med en ren, fuktig trasa på in-och utsida. Lös smuts eller damm kan försämra reparera processen. Låt spruckna området torka helt innan du fortsätter med reparationen.
3

Mask området omedelbart runt sprickan i instrumentpanelen med målartejp. Detta kommer att hålla fogar i sprickan snarare än på bra vinyl instrumentbräda.
4

Applicera silikon fogtätning direkt in i sprickan med en jämn hastighet, och oroa dig inte över att behöva fylla sprickan perfekt på den första passagen. Du kan jämna den med fingret eller en spackel. Låt det torka i 10 till 15 minuter innan du tar bort tejpen.
5

Dölj reparationen med hjälp av motorn måla bil vinyl om du känner att det ser iögonfallande. Låt silikonet torka i minst två timmar före målning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85593.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.