Hur man installerar ett relä med eftermarknaden HID Strålkastare

Om installerats av tillverkaren halogenlampor strålkastare på din bil är för mörk eller bryter ofta, kanske du vill byta ut dem High Intensity Discharge (HID) strålkastare med ett relä. HID strålkastare håller längre och lägga ut mer lumen än gör halogenlampor. Reläet, som kommer med HID strålkastare kit, förbättrar effektiviteten av HID strålkastare och hindrar dem från att få stötar av elektricitet. Saker du behöver
HID strålkastare kit
skiftnyckeln
Visa fler instruktioner
1

stänger av bilen om det var på, och prop öppna huven.
2

Koppla bort den negativa batterikabeln från batteriet.
3

Lossa kablaget från baksidan av strålkastare montering och ta bort den aktuella glödlampan halogen strålkastare inifrån strålkastare församling.
4

Anslut den positiva kabeln från reläet som kommer med HID strålkastare kit till den positiva polen på bilbatteriet. Återanslut den positiva batterikabeln till den positiva batteripolen så att både positiva kabeln och den positiva ledningen från reläet är ansluten till batteriets pluspol.
5

Anslut den negativa kabeln från reläet till negativa polen på batteriet. Anslut den negativa batterikabeln till den negativa polen.
6

Anslut ledningsnätet från ballasten som kommer med HID strålkastare till uttaget på HID strålkastare och infoga HID strålkastare in där halogen strålkastare var.
7

Säkra ballast till baksidan av strålkastare montering med dubbelhäftande kuddar tillhandahålls i HID strålkastare kit. Fäst kablarna med buntband som ingår i satsen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84735.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.