Hur installerar jag en säng järnväg i en Nissan Titan?

Installera säng skenor är ett bra sätt att shoppa din bil eftersom de kan göra det möjligt att installera en glidande verktyg bröstet eller andra modulära bilagor. Det kräver att du borrar in i ramen av lastbilen som du behöver ha skenorna ordentligt fästa i syfte att stödja vikten av tyngre skena tillbehör. Rälsen är robusta nog att du fortfarande kan använda sängen för att hålla last. Saker du behöver
Borrmaskin
Metall borr
Skyddsglasögon sälja Grease penna
makt bricka
Handdukar
Wrench in
Visa fler instruktioner

1

Sätt på dig skyddsglasögon först, eftersom du kommer att arbeta med elverktyg och metallspån för majoriteten av projektet. Se till att glasögon är ombonad, men inte alltför hårt. Städa ur sängen av lastbilen med en makt bricka och sedan torka av med handdukar. Om något vatten kvar det kan fastna under rälsen och leda till tidig korrosion.
2

Lay sängens ned och markera med ett fett penna där bulthålen är, att se till att överdraga det med ett "X" så att du vet var i mitten av hålet är. Sätt in en 1/8-tums metall borr i chucken i din borrmaskin eller borrhammare. Placera punkten borr i mitten av hålet och tryck ner hårt medan avtryckaren. Hålla trycket upp, men periodvis ta borren ut att blåsa bort metallspån. Om du har en bedliner, då du kommer att behöva borra genom den första att nå metallen. När du har gått hela vägen genom metallen ned i sängen
3

Sluta borra. Upprepa borrning procedur för alla bulthålen. Placera sängens ner igen så att hålen på skenaggregatet matcha nyligen borrade hålen i sängen. Slip bultarna genom hålen och sedan fästa muttrarna på undersidan av sängen, bör du inte jack lastbilen upp för att nå muttrarna.
4

Skjut glidande verktyg bröstet eller annat beslagtagande på rälsen och se om den rullar fritt. Om den inte fastnar eller ryser, då skenorna är korrekt installerade.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85484.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.