Hur man installerar en Spray-In Bed Liner i din lastbil

Denna artikel kommer att berätta hur man sätter en spray-in bedliner i din lastbil. Detta är ett enkelt gör-det-själv-projekt som kommer att spara hundratals dollar. Detta är ett mycket bättre sätt att skydda din lastbil än en normal nedgång i sängen liner. Drop in sängen liners kommer att repa upp din säng och hålla vatten orsakar oönskad rost. Detta kommer aldrig att repa, och aldrig komma ut! Definitivt en av de billigaste och bästa tillägg till varje lastbil. Saker du behöver
Plasti-kote lastbil kit säng liner (eller liknande kit) $ 50
några timmar
målare tejp
Visa fler instruktioner
1

Det första steget för att installera din säng liner är att tejpen eventuella områden som du inte vill omfattas. Detta är mycket viktigt eftersom fodret inte kommer att lossna när den har torkat.
2

Scuff upp några områden som fodret ska tillämpas. Addera 3

börja tillämpa liner till sidoväggar flaket och eventuella hörn eller platser som inte kan nås med rullen.
4

nu att alla svåråtkomliga områden har tillämpats, börjar rulla på fodret med rullen.
5

När du är klar att tillämpa den första kompletta pälsen, låt det torka i cirka trettio minuter. Applicera sedan ett andra skikt. Efter att det torkat, tillämpa de tredje och fjärde rockar.
6

Ta bort tejpen och beundrar din nya flaket. Du kommer att vilja låta din säng torka ett dygn innan du sätter något i det. Nu har du en ny bedliner som inte repar och kommer att pågå livet på ditt fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82967.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.