Hur man gör en 1998 Z28 Camero Into en SS Camero

Under 1998 bytte Pontiac Trans Am och Chevrolet Camaro från att ha LT1 motorer med LS1 motorer i dem. Det var under detta år som både Z28 och SS Camaros fick ett hästkrafter uppgradering på grund av den nya motorn, förutom en ny design exteriör. Även om det är omöjligt att göra en Z28 till en autentisk SS, är det möjligt att göra en SS klona ut ur 1998 Camaro Z28. Saker du behöver
Flat-skruvmejsel
Jack
Jack står
Momentnyckel
Oljefilter
Oljefilternyckel
dräneringskärlet
SS luftintag
SS hood
SS ekrade lättmetallfälgar
SS märken
SS bakspoiler
Fastare Springs | Fastare stötar
Syntetisk motorolja
Low-restriktion avgaser
Goodyear Eagle F1 P275/40 ZR17 däck
1998 Camaro Z28
Visa fler instruktioner prestanda

1

Skruva fästena som håller ditt intag lager luft på din motorblocket. Dra systemet luftintaget ur din motorrummet. Placera RAM-luftintag på toppen av din motor, montera utlopp för det nya systemet in i inloppet på din motor. Skruva fast nya luftsystemet på plats.
2

Jack bilen upp. Placera pallbockar under din Camaro att stablize det. Unbolt dina hjul med momentnyckel och dra dem utanför bilen. Krypa under din Camaro och REGLA UPP dina stötar. Placera nya styvare stötdämpare på sin plats och skruva dem med skruvarna som följde med den nya utrustningen. Med dessa hårdare fjädrar och stötdämpare kommer styvare bussningar och en större krängningshämmare för fordonets front. Dessa uppgraderingar kommer att stelna suspension för bättre hantering.
3

Skjut en åderlåtning pan under bilen så att den är under oljetråget. Krypa under din Camaro och skruva isär oljeavtappningsskruven med en skiftnyckel. Låt oljan rinna tills det slutar droppa och byt bulten på oljetråget. Pop öppna huven. Använda en oljefilternyckel, skruva av ditt oljefilter. Ersätt det med ett nytt filter genom att skruva tillbaka den på din motorblocket. Skruva av motorolja locket och häll 5 liter syntetisk motorolja i din motor.
4

Köp P275/40 ZR17 Goodyear Eagle F1 däck. Dessa däck är byggda för prestanda och har en bättre förmåga att hålla vägen i hörnen än Z28 däck. Dessa kommer att sätta på din nya fälgar senare. Ditt lager avgaser
5

unbolt från motorblocket. Dessa skruvar kan nås via motorrummet på din bil. Krypa under din Camaro och skruva isär bultarna som håller din exhuast till botten av din bil. Dra ditt system lager exhuast från under bilen. Sätt en mindre restriktiv exhuast systemet i dess ställe, svetsning ihop rören för att göra avgaserna tillräckligt länge. Skruva fast exhuast på botten av din bil och på motorn block.The SS prestanda paket ingår en låg-restriktion avgassystemet som läggs till resultatet av fordonet.
Utseende

6

Unbolt stöttorna och fästen från undersidan av din köksfläkten med en momentnyckel. Dra ditt lager huva av din Camaro. Ersätt det med glasfiber SS huva som har ett RAM-luftkanal i det. Bolt de fästen och stag på din nya huva. Se till att nya huven stängs ordentligt genom att stänga av den och kontroll för att se att det låser sig i fronten. För att RAM-air systemet ska fungera på din bil, måste den ha luft som strömmar in i det som är möjligt med kanalen i huven
7

Byt dina Z28 hjul med SS-hjulen. Hjulen som kom med SS-paketet var ekrade lättmetallfälgar. Ta nya hjul till en däck butik och ha dem montera dina nya däck på fälgar. Det tar en speciell maskin för att göra ordentligt. När du har dem monterade och balenced, placera dem tillbaka till din Camaro. Dra åt muttrarna på dina hjul med en stjärna-format mönster för att säkerställa hjulet och däcket sitter rakt när bilen sänks tillbaka på marken. Jack bilen oss något, släppa pallbockar och sänk ned den till marken. Dra åt muttrarna igen.
8

Öppna din stam. Skruva ditt lager spoiler från bagageluckan. Dra spoilter från bilen och sätta SS spoiler, med två stöttepelarna och längre mellanrum, i dess ställe. Skruva den nya spoilern på din Camaro. Stäng din bagageluckan, se till att spoilern inte flyttas när bagageluckan flyttas.
9

Dra Z28 emblem från insidan och utsidan av din bil. Dessa är placerade på fendrar och på instrumentbrädan framför skiftenheten. Några av dem hålls medelst skruvar och måste tas bort med en skruvmejsel. Resten av märken hålls på med lim och bara behöver dras bort. Byt Z28 emblem med autentiska SS märken. Limma eller skruva fast dem på plats, beroende på hur märken hölls på tidigare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85404.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.