Hur för att Gör en Glasfiber Spoiler

A glasfiber spoiler adderar en sportigt utseende till ditt fordon, vilket skulle kunna öka dess värde. Om du designar spoilern lämpligt sätt, kunde det att göra din fordonet mer aerodynamisk och förbättra dess bränsleeffektivitet. En auto kropp specialist kan farkosten en glasfiber spoiler för dig, men du kommer att hamna betala hundratals dollar. Gör ena dig själv för en bråkdel av kostnaden. Saker Du ska behov
Gips mask
Medium-density fiberboard
Pencil
Wood sågar
Wood lim
Fleece
Staple gun
Latex handskar
Plastic skål
Paint stick
Fiberglass harts
Paintbrush
Glasfiber matta
400-grit sandpapper
Automotive primer
1200-grit sandpapper
Automotive måla

Show Fler Instruktioner

1

Rita spoilern formen på mediet-density fiberboard, eller MDF. Du kommer normalt behöver tre stycken för spoilern:. Den översta och de två stödjande lederna som fäster till den fordonet

2

Pålagt din drywall mask och skär ut de spoiler formerna från den MDF <. br>

3

Limma de skurna-outs tillsammans med trälim för att bilda den spoiler frame. Tillåt limmet att torka under omkring en timme.

4

Placera den fleece över spoiler frame-och häfta det i plats med ett stapelvara pistol. Sträck den fleece som du häfta för att säkerställa den är lärs ut mot ramen.

5

Put på latexhandskar och blanda den glasfiber hartset i en stor plast skål enligt de riktningar som följer med den produkten.

6

Applicera ett 1/8-tums skikt av hartset på hela ytan av spoiler ram med en pensel.

syv

Låt massan torka i två timmar.

8

Put på de latexhandskar och tillämpa ett tunt lager av harts till den spoiler frame. Omedelbart placera en bit av glasfiber matta över den hartset och mold den till spoilern med dina händerna. Applicera en annan tunt lager av harts över den fiberglasmatta.

Nio

Fortsätt borsta ramen med hartset, utsläppande matta över hartset och formning mattan till ramen tills hela yta är täckt i ett smidigt skikt av glasfiber matta. Tillåt mattan skiktet för att torka i ca två timmar.

Tio

Ansök på minst fyra fler glasfiber matta skikt mot spoiler med användning av samma metod som beskrivs i steg 8 och nio.

Elva

Jämna det översta lagret av glasfiber matta med 400-grit sandpapper.

12

Spray två rockar av fordonsindustrin primer över spoilern. Tillåt varje coat till helt torka innan du startar den nästa.

13

Jämna det andra lagret av primer med 1200-grit sandpapper.

14

Spray tre rockar av fordonsindustrin paint över ytan av spoilern. Tillåt varje skikt av målarfärg att helt torka innan du börjar den nästa.




.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87608.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.