DIY nackstöd skärmar

En nackstöd monitor låter dem sitta i baksätet på en bil titta på video utan att föraren störs. En gör-det-själv nackstöd monitor kan göras från några delar från en bil eftermarknaden leverans butik och en elektronikaffär. Några verktyg kommer att behövas för DIY projekt, men ingen kabeldragning eller modifiering av bilbarnstolen kommer att bli nödvändigt. Saker du behöver
Bil nackstöd
Hårlim
Velcro hooking pad remsor ruler
Sax
Frottehanddukar
Bärbar LCD skärm video Player Review Velcro klibbiga pad strips
Visa fler instruktioner
1

Köp en bil nackstöd från en bil eftermarknaden leverans butik som matchar den på passagerarsätet i bilen. Placera nackskyddet på ett bord med den sida som vetter mot baksätet av bilen mot dig.
2

Applicera en vertikal rad av bindning lim på båda sidorna av nackstödet, en tum i från kanten av varje sida. Placera en velcro hooking dynbandet på var och en av de vertikala linjerna. Tryck nedåt på remsorna att fästa dem till bindning lim. Släpp remsorna efter en minut har passerat. Skär av ändarna av remsorna som överlappar toppen och botten av nackstödet med en sax. Låt bindning lim satt i tre timmar innan du fortsätter.
3

Lägg en badhandduk på bordet. Placera den bärbara LCD-skärmen videospelare nedåt på bordet. Öppna batteriluckan och sätt i batterierna i batterifacket. Stäng locket.
4

Applicera en vertikal rad av bindning lim på båda sidor av den bärbara LCD-skärmen videospelare, en tum i från kanten av varje sida. Placera ett kardborreband fastnar pad på varje vertikala linjer. Tryck nedåt på remsorna att fästa dem till bindning lim. Släpp remsorna efter en minut har passerat. Skär av ändarna av remsorna som överlappar toppen och botten av enheten med en sax. Låt bindning lim satt i tre timmar innan du fortsätter.
5

Tryck in på sidorna av nackstödet som är högst upp på bilens passagerarsäte att frigöra flikarna från insidan sätet. Dra nackstödet ur toppen av passagerarsätet och placera den undan för förvaring.
6

Håll huvudstödet med remsorna så att remsorna är vända mot dig. Linje upp de låsande flikarna längst ner av nackstödet med slitsen i den övre delen av passagerarsätet. Skjut huvudstödet i facket så långt ner som möjligt. Vicka Hör från sida till sida tills flikarna ta tag.
7

Rada upp banden på baksidan av den bärbara LCD-skärmen videospelare med remsorna på nackstödet. Tryck de två tillsammans. Tryck på "On"-knappen på spelaren för att njuta med din DIY nackstöd monitor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85657.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.