Hur man gör ett avgassystem Tyst

När avgassystem monteras på fordonet, är avgasljudet inte bara överförs från avgasröret sound men genom vibrationer i fordonet. Åkkomfort kan bli påverkas av en konstant brummande av avgasljudet. Gamla ljuddämpare med nedbrutna baffelmaterial blir starkare. Eftermarknaden prestanda avgassystem kan höja ljudet som en följd av expanderade rör och kammare utformade att de gaser att röra sig fritt genom systemet med lite dämpning. Ljud kontroll uppnås när vibrationer och utblåsning dämpas. Instruktioner
1

Reparera eventuella avgaser läcker. Avgassystem läckor skulle skapa en betydande mängd brus. Rör eller halsdukar med rost hål eller betydande skador bör ersättas.
2

Installera ljuddämpande material i kabinen på fordonet. Exhaust ljud kan avsevärt dämpas genom installation av ljuddämpande mattor. Mattorna är installerade mot ren metall av en kabin, som kräver avlägsnande av de inre innehåll. För att erhålla maximal ljudreduktion, dämpande material bör installeras inte bara på golvet och väggarna i kabinen, men också i taket, under klädseln, och i väggarna av bilens dörrar.
3

Byt ut ljuddämparen. Ljuddämparen design är den viktigaste bidragsgivaren till Sound Control i avgassystemet. Ljuddämpare med flera kamrar låta ljudvågorna att kollidera med varandra, vilket skapar en avbrytning eller muting effekt. Ljuddämpare utformade med ljudabsorberande bafflar använda material, såsom glasfiber eller rostfritt stål fibrer, för att absorbera ljud i ljuddämparen.
4

Lägg till eller ersätta din nuvarande slutrör med en resonans slutrör. Resonated spetsar är tillverkade med ljuddämpande material i väggen av avgasflödet dricks. Eftersom avgaserna och tillhörande ljud lämnar avgasröret kommer genljöd spetsen absorbera vissa ljudvågor.
5

Installera en ljuddämpande avgaserna wrap. Hög temperatur avgaser wraps finns att inte bara dämpa ljud men isolera avgassystemet. Wrap med hög temperatur, ljud-dämpande material runt avgasrören och ljuddämpare för att dämpa de vibrationer som överförs i luften och fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84567.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.