Hur man installerar en B & M Shift Kit

Lägga till en kort shift kit är ett av de bästa sätten att förbättra övergången åtgärder i en bil. När de flesta fordon lämnar fabriken, kastar den i växlingsmekanismen är längre än nödvändigt samtidigt vikten av skiftet kastet är oftast på den ljusare sidan. Vissa förare föredrar en mer direkt övergång action. En av de främsta tillverkarna av korta skift kit för olika fordon är B & M. Detta är en översikt av de steg att installera en B & M shift kit. Detaljerade anvisningar för specifika modeller kan hittas på B & M: s hemsida. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
platt huvud och Phillips skruvmejslar
Hylsnyckelsats och spärrfunktion (beroende på bil) katalog Yttre låsring tång
Show Mer Instruktioner
en

Låt fordonets svalna om den nyligen har driven. Ta bort vredet från växelspaken. Beroende på vilken typ av fordon du har, kan ratten AVGÄNGA, hållas på med en ställskruv eller kanske bara lossna. BMW, till exempel, har växelspaksknoppar som enkelt dras bort.
2

Ta boot växelspaken från mittkonsolen. Avlägsna gummi eller skumisolering under uppstart och gummit runt växelspaken. Beroende på modell, även ta bort mittkonsolen.
3

Använd en domkraft för att höja fordonet och stödja det säkert på pallbockar. Fordonet bör höjas minst 2 meter för att ge tillräckligt tillträde för korta skift kit installation. Från under fordonet
4

, ta klämsäkringen eller bultar från slutet av växelväljaren stången. Detta kommer att variera beroende på fordonet och kan kräva avlägsnande av en värmesköld monterad på avgassystemet för att komma växelstången. Avlägsna växelförarstången stiftet från slutet av skiftet staven som fäster den till växelspaken om fordonet har en.
5

bort växelspaken. Läs instruktionerna som följde med övergången kit. Spaken kan avlägsnas underifrån eller från kabinen sidan av bilen.
6

Rengör den inre delen av växelväljaren bostäder där växelspaken var fäst och smörj den med den medföljande litiumfett.
7

Sätt i B & M kort kastlängd shifter i stället för beståndet växelspaken. Om spaken hålls kvar med en låsring, montera låsringen med den medföljande låsringstång. Installera eventuella O-ringar, brickor, clips, skruvar och muttrar, och se till att växelspaken är installerad i samma riktning som originalet var.
8

Sänk bilen till marken. Installera om gummipackningar och eventuella isolerande material som togs bort från runt växelspaken. Installera övergången stöveln och växelspaksknopp.
9

Kontrollera att växelspaken ingriper varje växel smidigt och utan ojämnheter innan du kör fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95155.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.