Hemlagad Exhaust Flame

avgasröret eldkastare är en återgång till en enklare tid, då trippel Stromberg 97 förgasare var den heta setup, då högoktanig blyad bensin kostar mindre per gallon än källvatten och när '32 Ford kupéer kostar mindre än din genomsnitt används ekonomi bil. Grundprincip

När aktiverad, en avgas eldkastare rutter makten från motorns spole till en monterad på avgasröret. Det andra spolen skickar ström till ett tändstift monterad i avgasröret dricks. När föraren varvtal motorn ett högt varvtal och flips en switch, bränsle skott genom motorn för att antändas vid avgasröret istället för i cylindrarna. Slutresultatet är korta spurter av 10 till 30 fot lågor.
Alternatives

Ett alternativ är att tillföra ytterligare bränsle med ett kompletterande bränslesystem. Dessa bränslesystem kan använda bensin från huvudtanken, bensin från en liten extra tank eller propan för att producera större och längre brinnande lågor.
Flame Colors

lösa något av flera metallsalter i din kompletterande bensin bränsletank kan lägga några intensiva färg till dina flammor. Lägg kopparklorid för ljust grönt, strontiumklorid för scharlakansrött, natriumklorid (koksalt) för en ljus gul, manganklorid för en blek grön flamma med vita gnistor och kobolt klorid för vita gnistor bara.

Legaility

Det finns inga federala förbud mot att installera eldkastare i dina avgasrör, kan statliga och lokala lagar förbjuder installation och kommer nästan säkert förbjuda användning av en eldkastare systemet på allmänna vägar och i allmän parkering partier. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84566.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.