Hur man väljer Replacement Absorbenter Bil Shock

Den första registrerade stötdämpare på ett fordon infördes 1906, efter William Brush rullade hans bror Alanson Brush bil över på grund av ett hjulspår på vägen. Alanson anges för att göra en bättre bil, och introducerade Brush tvåsitsiga Runabout 1906. Stötdämparen har avancerat kraftigt sedan 1906, tack vare förbättringar inom vetenskap och teknik som används för att utveckla stötdämpare. Välja rätt stötdämpare för din bil tar på många faktorer, som man måste se innan man beslutar vilken stötdämpare du vill köpa. Instruktioner
1

notate dina dagliga körvanor med en penna och papper. Skriv ner år, märke och modell av din bil, för att inkludera motorstorlek och om fordonet är tvåhjulsdrift, fyrhjulsdrift eller fyrhjulsdrift. Skriv ner om du kör på motorvägar eller i tät stadstrafik villkor. Den typ av körning du gör bör kraftigt påverka vilken typ av stötdämpare och fjäderben som du köper.
2

Skriv ner om du kör på vägar som nyligen asfalterad, eller vägar som har många gupp och gropar . Kraftigare stötar ger ett styvare, stelnade rida, vilket gör att föraren kan känna många fler stötar än en lättare plikt chock, som absorberar mer av konsekvenserna för en jämnare gång.
3

Skriv ner om du kör fort och bromsa hårt, eller kör långsammare och bromsa lättare. Kraftiga stötar eller stötar prestanda är utformade för att absorbera stora mängder tryck vid snabb inbromsning och skarpa svängar. En mid-grade stötdämpare skulle ge dig en behaglig känsla i svarvning och bromsning, samtidigt som det ger en mjuk känsla över ojämn trottoar.
4

Skriv ner vad mängder av vikt att du kan dra i din bil på regelbunden basis. Ju mer vikt du bär i din bil, desto tyngre du vill ha skyldighet din stöt att vara. En kraftig stöt kommer att absorbera vikten läggs på ett fordon, utan att äventyra andra komponenter i suspension eller styrning. Om du inte bär väsentlig vikt, då en lätt uppgift eller mid-grade tull chock skulle vara det bästa alternativet.
5

Skriv ner vilken typ av bil du kör, när det gäller lyx, sportbil , standard bil, lastbil eller SUV, eller fullstor kommersiell plikt fordon. Den typ av fordon bör i hög grad påverka ditt beslut att köpa chocker. Om du kör en sportbil, vill du ha en prestanda chock för bättre kurvtagning och hantering. Om du kör en vanlig bil, och sedan välja mellan alla de tidigare faktorerna för att välja din perfekta passform.
6

logga in på datorn och få åtkomst till Internet. Forskning olika chock tillverkare såsom Monroe, KYB eller något annat märke av stötdämpare du kan hitta i din fråga. Vissa tillverkare har ett upplägg som liknar den här artikeln, där du kan välja vilken typ av bil du har, vilken typ av körning du gör, och många andra förhållanden. Dessa områden kommer i allmänhet hänvisa dig till den typ av störning ska du använda. Tänk på att du inte behöver köpa den tillverkarens namn märke, men du kommer att få en allmän uppfattning om vad du vill.
7

Skriv ner det pris du är villig att spendera på en stötdämpare, och vilken typ av garanti du vill stötdämparen att ha. När forska priser, hittar du en samling av stötdämpare med priser noterade, samt garantier. Välj den chock som är i din prisklass, men också tänka på de variabla faktorer som anges ovan, så att du inte sluta med en brist på kvalitet i din produkt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95687.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.