Hur Turbo Din Honda

Honda bilar finns i många olika nivåer av prestanda, från street racer till mekanismer. Vissa ägare av de mer stillsamma Honda modeller vill öka hästkrafter. Turboladdning är ett bra sätt att skapa fler hästkrafter utan att göra stora förändringar i motorn. En turbo använder avgaserna att driva mer bränsle /luftblandning i förbränningskammaren. Installera en turbo är svårt och komplext och bör inte försöka med någon utan fördjupad bil kunskap, erfarenheter och verktyg. Saker du behöver
Turbo kit
Ratchet och hylsnycklar
stödbenet
Jack
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Öppna turbo kit och kontrollera delarna för att se till att alla bitar finns.
2

Sälj bil på pallbockar genom att höja den med domkraft och sänka ner den på läktaren.

3

Demontera avgasröret från avgasgrenröret. Ta bort avgasgrenröret från topplocket.
4

Montera turbon på grenröret, noga med att inte skada packningen som skiljer de två delarna.
5

Fäst turbo /grenrör till topplocket och avgassystemet. Dra åt skruvarna med momentnyckel till foten /pound specifikation anges i instruktionerna som följde med satsen.
6

Fäst oljeledningen som går från turbon till en oljeförsörjningen plats på motorn. Vanligast är det oljetrycksgivaren.
7

Installera ett avlopp till oljetråget. Du måste ta bort den för att göra detta. Du kan behöva ta den till en lokal butik för detta arbete. Avloppet mottar olja från turboladdaren efter att den har smörjs lagren.
8

Kör en vakuumledning från motorrummet till passagerarutrymmet för det uppsving mätare. Tillverkaren kommer att lista vilka linjer som ska användas i instruktionerna. Placera mätaren i en synlig plats på instrumentbrädan.
9

Flash programmet färddator för motorns styrenhet. Detta kommer att matcha bränsleflödet och tändinställningen till den ökade mängden luft förs in i förbränningsrummen med turbo. Om du har en tuner, kan du göra det här hemma. De nya inställningarna kan hittas på tillverkarens webbplats eller på en hårddisk i kitet. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86463.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.