Hur man beräknar Turbo Boost Hästkrafter

Även turbo tillverkare ger massor av beräknade hästkrafter vinster från att utnyttja sina byggsatser, testa den verkliga makten vinster är en viktig del av att bygga en bil. Om du är radikalt bort från de beräknade siffrorna som tillhandahålls av turbo företaget, kommer det att hjälpa dig att lösa eventuella problem med installationen. Mindre skillnader kan bidra till att avgöra effekten av andra förändringar som du kan ha också. Saker du behöver
Dyno
Bil
Turbo kit
Visa fler instruktioner
Bestämma Turbo Hästkrafter
1

Dyno din bil. Med en bas springa kan du exakt bestämma din utgångspunkt. Använda fabriken lämnade uppgifter om rabatter effektnivåer hundratals faktorer som kan ändra strömmen på din bil. Gör flera körningar och ta ett genomsnitt.
2

Montera turbo kit, eller har det installerat av en betrodd mekaniker. Om den har en boost controller, justera laddtrycket till fabriken rekommenderade inställningen.
3

Dyno bilen. Återigen, göra flera körningar och ta genomsnittet.
4

Subtrahera hästkrafter siffror från den ursprungliga, icke-turbo springa från hästkrafter siffror på turbo körningen. Denna skillnad är mängden hästkrafter tillhandahålls från turbon uppsving. Detta antal kommer inte att förbli en konstant variabel. Om du fick en extra 20 hästkrafter från 5 psi boost, det finns ingen garanti att du kommer att få 40 hästkrafter från 10 psi boost. Mängden uppsving vunnits genom att öka trycket, eller öka, från turbon är beroende av hundratals variabler.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95209.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.