Hur man byter en Sway Bar Link på en Mitsubishi Lancer

Om du bygger en seriös prestanda bil för hantering och autocrossing, då behöver du en bra krängningshämmaren. Den krängningshämmaren uppgift är att koppla hjulen tillsammans sida till sida, så att när du kastar in bilen i ett hörn, det håller hjulen på båda sidor och plantera det ordentligt så att du kan få mer kraft till marken. Den kritiska komponenten i stånganordningen är slutet länken, som förbinder krängningsstång med kontrollgruppen och överför rörelser till krängningshämmaren. Installera nya ändlänkar på din Mitsubishi Lancer bör ta ca 30 minuter att göra med enkla handverktyg. Saker du behöver
Jack
Jack står
obestämd nyckel satt
3/8-tums Ratchet och uttag
Replacement krängningshämmare end link
Visa fler instruktioner
1

Lyft upp framsidan av fordonet med domkraft och fäst den på pallbockar. Se till att bilen är helt säker på pallbockar innan du kryper under den.
2

Lokalisera krängningshämmare på fordonet. Den går från sida till sida och ansluter till den nedre styrarmen av ändlänkarna. Unbolt länken fabriken änden med 3/8-tums Ratchet och uttag och skiftnyckel set. Skjut bulten i centrum av ändlänken ur kontrollgruppen. Dra ut alla bussningar med din hand, notera deras läggning. Addera 3

unbolt ersättning änden länk med 3/8-tums Ratchet och uttag och skiftnyckel set. Se till att du noterar orientering bussningarna, eftersom det är avgörande för korrekt drift.
4

Håll huvudet på bulten med vänster hand så att trådarna pekar uppåt. Skjut en bricka från ersättare end link kit på bulten. Skjut en bussning på, med den stora plana delen av bussningen mot botten och något avsmalnande, spetsig sektion mot toppen.
5

Skjut kolven i genom den nedre styrarmen så att trådarna pekar uppåt, men bara skjuta upp det nog så att 1-tums gängor visar genom den nedre länkarm.
6

Skjut en bussning på bulten, i motsatt riktning som tidigare bussning, så att den stora plana delen av bussningen är på toppen av bulten. Skjut en bricka på toppen av det.
7

Skjut upp bulten annan tum. Skjut den långa, stålrör från krängningshämmaren end link kit på bulten.
8

Tryck upp bulten tills trådarna sticker ut förbi stålröret ca 1/2 tum, skjut sedan in en bricka på bulten. Sätt en annan bussning på bulten, med den stora plana delen på toppen av brickan.
9

Skjut ändlänken under inflytande bar så att bussningen är orienterad i krängningshämmaren. Skjut bulten upp hela vägen. Skjut annan bussning på bulten med den platta delen pekar uppåt. Skjut en bricka på toppen av det. Skruva fast muttern på krängningshämmaren ändlänk med händerna, inte dra ner hela vägen
10

Upprepa processen på andra sidan av fordonet.. Sänk fordonet bort av domkraften med domkraften.
11

Dra åt vingla länkar stångände med 3/8-tums Ratchet och uttag och skruvnyckel sätts en gång vikten av fordonet är på marken. Endast åt det tillräckligt att omkring två trådar av bulten är synliga. Du vill inte att komprimera bussningarna för mycket. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83515.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.