Hur Ta Exhaust bort av en BMW 535i

BMW 535i är en medelstor sedan som har varit i produktion sedan 1972. Avgaserna fäster till den katalytiska omvandlaren under fordonet och sträcker sig till den bakre. Den 535i är en populär BMW-modell, och ett stort antal av eftermarknaden avgassystem är tillgängliga. Ta bort avgaserna är enkel och okomplicerad, om det inte har svetsats samman i det förflutna. Ett svetsat avgassystem måste skäras med en bågfil. Saker du behöver
Stoppklossar
Jack
stödbenet
Hylsnyckel
Penetrerande olja
Bågfil (tillval)
Visa fler instruktioner

1

Park BMW 535i på en plan yta och dra åt parkeringsbromsen. Position stoppklossar i fram-och baksidan av båda framhjulen.
2

Placera en domkraft under bakre delen av fordonet och lyft upp det. Sätt pallbockar under båda bakaxlar.
3

Lossa skruvarna avgasröret till katalysatorn med en hylsnyckel. Om bultarna är frysta, spraya dem med en liberal mängd penetrerande olja och låt det stå 30 minuter. Om avgasröret och katalysatorn är sammansvetsade, klippa isär dem med en bågfil. Gör snittet direkt på sidan av svetsen från katalysatorn.
4

Demontera skruvarna som håller de tre rörhållare på plats. Avlägsna hängare längst till bakre delen av fordonet först, sedan två på vardera sida av ljuddämparen. Medan den tredje tas bort, har en hjälpare stöd ljuddämparen för att hålla den från att falla om gummi stabilisatorer har blivit slitna eller trasiga.
5

Grip ljuddämparen med ena handen och avgasröret som leder till den bakre delen av fordonet med den andra. Dra rakt ner och ta bort den från gummit stabilisatorer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86939.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.