Wastegate Piping Instruktioner

Bypass-filter som används med turbomotorer kallas wastegate. Syftet med detta filter är att reglera flödet av motorns avgaser - avleda gaserna bort från turbinhjulet. Motorns avgaser avgöra hur många varv per minut är gjorda av turboladdaren. Motorer som har en befintlig wastegate installerat kan dra nytta av en nyare eller större bypass filter. För att ersätta den, behöver du en wastegate monteringssats för ditt fordon. Saker du behöver
Hylsnyckel
Skiftnyckel
Wastegate monteringssats
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på din bil och hitta den befintliga sidoledningsdon i motorrummet. Sök efter en liten ventil kopplad till turbo och vid sidan av din motor.
2

Koppla bort bilens negativa batterikabeln från terminalen.
3

Leta reda på skruvarna som används för att säkra befintliga wastegate till turbon. Ta bort dessa bultar, med hylsnyckel.
4

Demontera skruvarna som används för att fästa upp-röret och ned-röret från wastegate bypass-porten och turbo. Om hylsnyckel inte kan nå dessa bultar, använd en skiftnyckel.
5

Skjut Tryckslangarna bort regulatorn och trycket montering av turbo. Koppla loss vajern från wastegate, och dra ut den ur motorn.
6

Fäst den nya upp-tube och ned-röret levereras med wastegate till turbon. Dra åt bultarna, med hylsnyckel.
7

Secure ena änden av en tryckslang från Wastegate installation kit till din turbo s påtryckningar montering och till tillsynsmyndigheten. Anslut vajern till din nya wastegate.
8

Ställ din nya wastegate på plats, och dra åt skruvarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87589.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.