Hur man installerar en automatisk Keyless Entry System

nyckellösa system blir standard på nya fordon. Keyless inträde är ett alternativ som är till nytta både för bekvämlighet och för säkerheten. Om du äger ett fordon som inte har keyless inresa, kanske du vill uppgradera din bil med hjälp av en eftermarknad kit. Det är inte ett komplicerat system för att installera och kommer bara att ta del av en eftermiddag. Instruktioner
1

Kontrollera att det nyckellösa låssystemet du avser att installera kommer att arbeta med ditt fordon. Den bästa källan till denna information är en återförsäljare-certifierad mekaniker.
2

Planera din installation innan du påbörjar arbetet. Detta gör det lättare att avgöra var alla komponenterna kommer att gå och var du ska köra trådarna. Kontrollera att kablarna inte kommer att trassla in sig i bromsen eller pedaler gas eller klämmas när du tar bort och installerar om instrumentbrädan. Rita ett diagram som du bestämma den bästa placeringen för styrenheten och alla kablar. Addera 3

Använd medföljande hårdvara för att montera den nyckellösa modulpost kontroll under instrumentpanelen så högt som möjligt. I de flesta fordon, är det enklaste åtkomstpunkt för styrenheten på förarens sida av fordonet. Antennen ska dras bort från någon metall och bör inte förkortas.
4

Montera överstyrning och programmering switch i en dold plats som är lätt att komma åt. I en nödsituation, kommer denna omkopplare avväpna det nyckellösa låssystemet och används även för att programmera styrenheten.
5

Anslut alla kablar enligt schemat som tillhandahålls av tillverkaren av enskild enhet. Detta varierar avsevärt beroende på modell.
6

Följ den schematiska medföljer nyckellösa låssystemet som ansluter modulens kablar till lämpliga ledningar på bilens lås reläet. Titta på din bil bruksanvisning för att kontrollera både placering och ledningsdragning av låset reläet.
7

Programmera din keyless inresa enhet samt fjärrkontrollen, eller "remote posten fob," som fäster din nyckelring. Installationsmanualen för din nyckellösa låssystemet ger dig rätt sekvens av knappar att trycka på för att programmera enheten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84513.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.