Hur Wire en trevägs Elektrisk 12 V Switch

Trevägs lågspänning brytare finns i flera olika varianter. Det finns vippa, vippa och push-pull stilar, och de finns i ett stort antal färger och mönster. Dessa switchar är i bilar, båtar och fritidsfordon. De kontrollerar tillbehören som kräver en tvålägesomkopplare. Vissa är tillgängliga med en ljus, vilket indikerar när enheten är påslagen. Detta är särskilt användbart när tillbehöret är inte synlig från omkopplaren platsen. Saker du behöver
Kontinuitet testare
Skruvmejslar
Wire
flatstift
File
Visa fler instruktioner
1

Koppla den positiva batteri kabel. Leta upp en lämplig switch-monteringsplatsen. Borra eller skära en öppning för att ta emot växeln.
2

Montera omkopplaren genom att ta bort den yttre låsringen på toppen av växeln. Om du monterar en vippströmbrytare, kan du behöva trimma öppningen med en fil för att få växeln att passa korrekt. Vippströmställare knäppa på utan låsring.
3

Använd en kontinuitet testare att kontrollera omkopplaren konfigurationen. Drar ledningarna till omkopplaren. Du kommer att ha en vajer kopplad till en positiv 12-volts källa, och två ledningar som går till de belastningar.
4

Skal kablarna tillbaka 3/8 tum. Sätt dem i crimp ände flatstift. Crimp ändarna på trådarna.
5

Wire brytaren genom att ansluta strömmen till mitten terminalen (s). Belastningarna fäster vid de andra två terminalerna. Push kontakter på omkopplaren terminaler.
6

Anslut batteriet och kontrollera att strömbrytaren fungerar korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85241.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.