Hur man installerar Regelbundna Xenon HID-enheter

högintensiva ansvarsfrihet belysningssystem kan producera dubbelt lyskraft av glödlampor medan varar mycket längre och drar mindre ström. Ett gemensamt drag för fordon, kan dessa system kan eftermonteras på äldre fordon med grundläggande handverktyg. Saker du behöver
HID kit
Hylsnyckelsats med spärrnyckel och förlängningar
platt huvud och Phillips-head skruvmejslar
slipsar Zip
Visa fler instruktioner
1

bort lökarna stock strålkastare från dina strålkastare. Även om denna process varierar från fordon, är strålkastarnas lampor vanligtvis hålls på plats av en rund plast bezel som kan skruvas, eller med en metallklämma som kan rubbad. Dra ur elkontakten från lampan, sedan försiktigt ställa lökarna åt sidan, se till att inte vidröra glaset med fingrarna eftersom detta kommer att deponera olja på ytan.
2

Sätt HID lampor i strålkastare höljen. Sätt tillbaka frontplattan eller metall fästklammern. Anslut fabriken kontakt för strålkastaren i HID sele och sedan ansluter HID sele s kontakter till HID lampor. HID sele kommer att ersätta ledningarna för strålkastarna, så du kommer att ansluta strålkastare lökar i HID selen, vilket i sin tur kommer att anslutas till de förkopplingsdon och batteri.
3

Position förkopplingsdon i din motorrummet. Undvik områden som kan bli blöt, och hålla sig borta från fläktar och bälten. Använd dubbelhäftande tejp på baksidan av förkopplingsdon, eller använd buntband för att fästa förkopplingsdon.
4

Kör röda kraftledning från förkopplingsdon till batteriet och anslut den till den positiva polen inlägget , sedan kör den negativa linjen från ballast till den negativa batteripolen.
5

Anslut eventuella sekundära plugg såsom en hög-låg kontakten i HID sele.
6

Använd buntband för att fästa sladdar från förkopplingsdon till strålkastarna för att se till att de inte kommer i kontakt med eventuella motordelar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87375.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.