Hur undviker jag Stöld på en Ford F 150 Via Remote Keyless Entry ?

Ford F - 150 är bland de många fordon av tillverkaren som presenterar nyckellösa avlägsna möjligheter . Bilen erbjuder den teknik som en bekvämlighet och säkerhetsåtgärd , och keyless inresa bidrar till att ge stöldskydd . Du kan programmera upp till fyra fjärrkontroller till ditt fordon och använda dem för att styra din dörrlås , din trunk release och din överfallslarm från så långt som ett par hundra meter bort . Instruktioner
1

sitta i förarsätet på din F - 150 med din Keyless fjärrkontroll och bilens tändningsnyckel .
2

Sätt nyckeln i tändningslåset och snabbt cykla det " On " och sedan " Off " åtta gånger inom de första 10 sekunderna efter att du sätter i det .
3

Vänta på dörrlås att klicka efter den åttonde cykel med tändningsnyckeln , och ha fjärrkontrollen redo .
4

Tryck på valfri knapp på fjärrkontrollen inom 20 sekunder och vänta låsen att klicka igen . Detta kommer att slutföra programmeringen för en fjärrkontroll .
5

Upprepa föregående steg för att programmera ytterligare stöldskydd fjärrkontroller . Var noga med att vänta på låsen att klicka efter föregående fjärrkontrollen är programmerad , och vara noga med att trycka på knappen på nästa fjärrkontrollen inom 20 sekunder . Ta ut nyckeln ur tändningslåset när du är klar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84866.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.