Hur man installerar ett Injen intag

En Injet luftintaget är ett långt metallrör med ett filter i slutet som drar svalare luft i en motor, i motsats till den plast luft rutan på de flesta bilar. Installera ett Injen luftintag är inte svårt om du har åtminstone en liten mängd erfarenhet av att arbeta med handverktyg eller är mekaniskt benägna. Ta bort den gamla intag och installera den nya Injen intaget bör ta cirka 30 minuter. Om du inte har någon erfarenhet av att använda verktygen, kan installationen ta 45 minuter till en timme, ännu bättre, lämna den till någon med fordonsindustrin erfarenhet. Injen intag kommer med fullständiga instruktioner och all hårdvara som krävs för installationen. Saker du behöver
Tänger
Phillips skruvmejsel
Spårskruvmejsel
Ratchet
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

öppna huven av bilen, och ta bort fabriken luftintagsfiltret. Öppna luft rutan med en stjärnskruvmejsel, ta sedan bort toppen för att nå filtret. Avlägsna klämmorna runt utsidan av lådan som leder till spjällhuset. (A Phillips skruv håller dessa klämmor tillsammans.) Lossa skruven, och dra bort klämman. Ta bort skruvarna på botten av lådan med en spärr och 10 mm hylsa. Dra ut luften rutan.
2

Placera två klämmor från den nya Injen intaget under spjällhuset, men lämna dem löst. (Klämman ser ut som en metallring med en Phillips-skruven på toppen.) Lossa skruven, klämman blir större och kommer så småningom öppnas. Dra åt skruven för att göra klämman mindre och att dra åt den. Placera en gummihylsa från Injen kit på änden av spjällhuset. Skjut toppen av intaget in i hylsan så hylsan ansluter sig till intag och spjällhuset. Skjut en klämma över varje ände av hylsan, och dra åt dem med en skruvmejsel.
3

Skjut en klämma på toppen av Injen luftfiltret. Placera Injen luftfiltret på den öppna änden vid botten av Injen intag. Dra åt klämman så att den håller luftfiltret på plats på slutet av intaget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85520.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.