Hur man installerar Lägre förankringsstängerna

När en bil körs runt ett hörn, det finns en mängd olika krafter som verkar på chassit. Dessa krafter är greppet från däcken, kompression av fjädrar och stötdämpare, och många andra. Det är tur orsakar chassit att böja och röra sig, vilket kan göra ett dåligt-fjädring känns vag och mindre än exakt. En lägre tie bar är en styv längd av metall som binder de två sidorna av chassit eller suspension och minimerar detta överskott rörelse, vilket gör hanteringen känns mer lyhörd. En lägre tie bar är i allmänhet lätt att installera och jobbet ska bara ta några minuter. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Visa fler instruktioner
1

Lyft framför bilen med ett golv jack och sänk ner den på pallbockar på vardera sidan. Du kan även dra framsidan av bilen upp på ett par ramper för att komma till suspensionen. Det är inte nödvändigt att ta bort hjulen på de flesta bilar.
2

Avgör var dragstången ska skruvas på plats. Detta kommer att variera beroende på bilmodell och märke av tie bar du använder. De flesta kommer att skruva till de nedre länkarmarna eller någonstans på chassit "hjälpram. Konsultera anvisningarna som följde med hjälpramen. Vissa förankringsstänger är en enkel bar design med hål på vardera änden, medan andra har flera barer som måste skruvas fast i chassit. Addera 3

Demontera bultarna på bilen där slipsen bar ska installeras med en hylsa och ett spärrskaft. Håll slips bar upp till chassit så att hålen i vardera änden av dragstången linje med hålen i chassit.
4

tråd och muttrar på plats så att slipsen bar är bultad på. Du kan behöva använda längre hårdvara, vilket bör ingå med dragstången. Om längre bultar behövs men inte ingår, köper dem från en järnaffär. Dra åt hårdvaran med hylsa och spärrskaft. Sänk bilen tillbaka till marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96346.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.