Hur man programmerar en fjärrkontroll för en 2004 Highlander

Programmera fjärrkontrollen för 2004 Toyota Highlander är detsamma som för många andra Toyota fordon. Aktivera Toyotas programmeringsläge kan vara lite frustrerande på grund av upprepning av förfarandet. Men när programmeringsläget är aktiverat, kan du enkelt ansluta fjärrkontrollen till systemet genom att hålla en rad knappar. Om du har problem med att programmera fjärrkontrollen, prova att byta batteri. Instruktioner
1

Stäng och lås alla dörrar utom förarens sidodörr. Rulla förarsidans dörr fönster hela vägen ner. Sätt in nyckeln i Toyotas tändningen utan att vrida det. Dra ut och sätt in och dra ut den igen inom fem sekunder från det första införande och avlägsnande.
2

Stäng dörren på förarsidan, och sedan öppna den. Stäng det igen, och sedan öppna den igen.
3

Sätt din nyckel rakt in i Toyotas tändningen utan att vrida den, och sedan dra ut den.
4

Stäng och sedan öppna dörren förarsidan två gånger. Sätt in nyckeln i Toyotas tändningen och låt den i. Stäng dörren förarsidan.
5

Vrid nyckeln på i en sekund och sedan stänga av den. Starta inte motorn. Den Toyotas dörrlås ska nu ljuda. Om de inte gör det, måste du starta om proceduren igen.
6

Tryck och håll nere "Lock" och "låsa upp" knapparna samtidigt på fjärrkontrollen för en till 1 1 /2 sekunder. Withing tre sekunder frigöra knapparna, håll "Lock" för mer än en sekund. Dörrlås kommer att ljuda igen, så att du vet fjärrkontrollen är programmerad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96863.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.