Hur man gör en lastbil mer bränsleeffektiva

Lastbilar är inte de mest bränslesnåla fordon på vägarna i dag. Med alla de utsläpp, höga gaspriser och föroreningar, hitta var att göra en lastbil mer bränsleeffektiv hjälper lindra flera problem. Det finns enkla saker du kan göra för din lastbil rätt i din egen uppfart som kan göra det mer bränsleeffektiva idag. Du kan göra en lastbil mer bränsleeffektiv med små uppgraderingar och förändringar som är billiga att göra. Instruktioner
1

minska vikten på din lastbil. Mer vikt innebär mer arbete för lastbilens motor. Detta använder mer gas. Ta ut allt som är onödigt och inte dra saker i sängen av lastbilen som du egentligen inte behöver.
2

Byt olja och använda en helt syntetisk olja och nya filter vid varje oljebyte. Syntetisk olja håller motorn svalare och minskar det arbete som motorn tar att köra.
3

Titta hur du kör lastbilen. Hårda, bromsarna används ofta skär in i bränsleförbrukningen. Snabb och hårt accelerera gör detta också. Tryck på raster före ett stopp, trycker dem i golvet försiktigt tills stopp. Accelerera lätt snarare än "slå" gasen.
4

Installera ett kallt system luftintag. En kall intag systemet är inte ett dyrt tillbehör och kan hittas på nästan varje Biltema. Detta ersätter systemet lager luften med ett system som drar mer kall luft i motorn, höja motorns bränsleeffektivitet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83061.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.