Silver Metallic Auto målningstekniker och rutiner

Det finns otaliga metoder, tillämpningar och tekniker för att måla eller avtorkning med metall flaga. Den har vuxit med teknik att inkludera pärlor, godis och kameleont, med några av de nyare flingorna inte ens gjorda av metall. De är beständiga mot lösningsmedel polyestrar som används för att förhindra nedbrytning från fjädring medel som används i de flesta tvådelade, katalysator, eller base-coat/clear-coat system. Från och med rätt förberedelser och utrustning är obligatorisk för att säkerställa ett bra arbete, gör dina läxor. Lära sig och öva

Kolla med din lokala garage för att se om du kan observera en lack på ett fordon, observera de yrkesverksamma kommer att hjälpa dig att få en förståelse för vad det innebär och de steg som du behöver att vidta för att göra jobbet själv. Om det här är ditt första projekt är det en bra idé att öva först. Du kan öva på en liten bit, till exempel ett barns vagn eller cykel.
Välj din färg och Flake

Färgen du väljer beror mycket på dina kunskaper , ansökan och budget. Färger kan variera från några hundra dollar till nästan tusen för bara en medelstor bil. Primern du använder måste vara kompatibelt med din färg, om inte det kan skrynklas, dra, eller fish-eye. Samtidigt söka efter din färg och flagnar, tänk på att ju mörkare basen desto mer din flaga visar. Större flinga används runt dörrar och huv kanter kan "leaf" ut och kräver mer uppmärksamhet och slipning. Tillämpa flera lager klarlack kommer att ge mer djup till hela intrycket av din dröm färgsättning.
Välja din skidutrustning


Ta hänsyn till de steg du kommer att behöva ta och utrustningen inblandade. Skaffa en pistol för primer och en separat pistol för färg för att undvika korskontaminering, du kan behöva en speciell pistol eller system för större flinga. Välj rätt kompressor för att hantera kraven från din pistol. Få en fuktseparator att hålla din lufttillförsel torr. En dual-action planslip kommer sand utan att gräva i, liksom en kvarn eller roterande slipmaskin. Se till att all din utrustning är i gott skick.
Förbered Vehicle

Hitta ett klimat-kontrollerad, dammfri miljö och skyddsglasögon, överdragskläder och en andningsapparat, eftersom det kommer att bli rök och damm som du arbetar. Tvätta bilen noggrant och använd ett bra vax och fett remover. Sand fordonet minutiöst, jämna ut eventuella ojämnheter, repor. Kom ihåg att alla "fusk" du gör på din kropp arbete kommer att visa. Primer fordonet, primer är utformad för att hålla sig till omålade ytor, och färg fastnar på primern. Maskera allt mycket väl med högkvalitativ tejp, papper och plast. Kör en putstrasa över hela projektet, maskering och allt, denna klibbiga materialet kommer att ta bort eventuellt kvarvarande damm från ytan som tvätt kan ha missat
slutföra jobbet
Börja med baslack. Gör även, ljusa rockar, men inte torr, färgen ska torka på ytan och blandning, men bör inte torka i luften innan den kan smälta in på ytan. Låt baslack bota helt efter att det har tillämpats. Applicera färgen rockar nästa, lite tyngre, men inte tillräckligt för att köra. Sand någon springer före applicering av klarlack. Tillsätt flake till det första skiktet av klar, eller "damm" flingorna i den våta pälsen. Sand igen. Alltid please mellan skikten vid slipning. Flera efterföljande skikt av bara rakt klart kommer att slutföra jobbet. Avmaskera allt mycket noga innan färgen har härdat fullständigt för att förhindra chipping, men se till att det inte är för blött, eller det kan sträng.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83712.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.