Hur du sätter upp en Cummins bränslepump

The P7100 Cummins bränslepumpen i 12-ventilen Dodge kan vridas upp för att öka mängden bränsle som levereras till motorn. Den 12-ventiler är unik genom att bränslepumpen på den är mekanisk och kan vridas upp för att öka mängden bränsle som går till motorn. Bränslet plattan som styr bränsletillförseln ligger inne i pumpen. Det kan justeras inne i pumpen för att öka bränsletillförseln. Saker du behöver
Socket Ratchet
ställa
platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven ska dra i spaken inuti cab.
2

Leta insugningsröret på förarsidan av motorn. De grenrörsbultarna direkt till toppen av motorn, och den är ansluten till en stor 4-tums rör som dirigerar luften från turbon. Om du är osäker på insugningsröret, följ 4-tums slang från turbon tills i går in i motorn. Den metallvinkeln att bultar till motorn är insugningsröret. Ta bort klämman ansluter röret med en spärr och uttag.
3

Ta bort de sex skruvarna som håller fast insugningsröret till toppen av motorn, med hjälp av en 10 mm hylsa och spärrskaft. Ställ in skruvarna åt sidan. Ta bort insugningsröret från motorn.
4

Leta locket på bränslepumpen. Det ligger direkt under insugningsröret på förarens sida av motorn. Det finns ett metallrör som ansluter till locket på bränslepumpen. Ta bort de fyra skruvarna som håller locket på pumpen. Lyft av locket från pumpen.
5

Lossa de två platt-skruvar som håller fast bränsle plattan på plats. Bränslet plåt är placerad i centrum av fästpunkterna från fabriken. Skjut bränslet plattan mot framför lastbilen och dra åt skruvarna med en skruvmejsel. Sliding bränslet plattan framåt kommer att öka mängden bränsle, samtidigt som du drar den bakåt minskar mängden bränsle. De monteringspositioner på bränsle plattan är ovala, så att plattan kan placeras i valfri position.
6

Sätt tillbaka locket på bränslepumpen och säkra bultarna. Sätt tillbaka insugningsröret i omvänd ordning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84355.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.