Hur Tint egen Windows

Toning en bilens rutor kan verka som något utöver den genomsnittliga bilägaren, men det egentligen inte kräver någon mer naturlig talang än, säg, gör en omelett eller jonglera rabiata katter. Gör det rätt är oftast en fråga om tålamod, organisation och planering framåt. En DIY nyans jobb kräver inga speciella verktyg, men det finns något du kan göra själv som kommer att bidra till att lämna din nyans jobbet ser lika professionellt som något som rullar ut ur en butik. Saker du behöver
Färgtoning tvättmedel
skålen och vatten
Sprayflaska
Rakblad
luddfri trasa
Rak kant
Plastskrapa eller gummi spatel
X-Acto kniv
Skinnhandskar
Tre fjärdedelar
eltejp
Visa fler instruktioner
1

Fyll din plast sprayflaska med vatten och släppa några droppar av diskmedel i den. Spraya insidan av ditt fönster med diskmedel och vatten och skrapa den på ett metodiskt upp-och-ned mönster med rakblad. Att få fönstret helt slät och ren är viktigt att garantera ett smidigt och bubbelfritt nyans jobb, så ta din tid. Torka fönstret ner med en luddfri trasa efteråt.
2

Spraya utsidan av fönstret med tvål och vatten för att hålla nyansen på plats medan du klipper den, sedan lägga en bit av nyans på fönstret med fodret sidan vänd utåt. Trimma botten på nyansen helt raka så att den sitter tätt mot botten av fönstret från. Trimma toppen av fyllningen till en storlek som är en tum större än fönstret.
3

Dra klar liner utanför nyans, sedan spraya insidan av fönster med rikligt med tvål och vatten och överföra filmen till insidan av fönstret. Platta ut från botten till toppen.
4

Spray insidan av nyansen sig med tvål och vatten. Använd din gummiskrapa eller spatel för att driva ut vattnet från under filmen, som arbetar från botten till toppen för att minimera vatten som sipprar till din dörr för invändiga paneler. Du kan också använda ett kreditkort, men du riskerar att repa din nyans. Fortsätt tills allt vatten har squeegeed ut.
5

Hold tre fjärdedelar i en stapel, skjut sedan översta fjärdedelen så att dess kant skjuter ungefär en fjärdedel av tum förbi de två nedersta. Slå in aggregatet med eltejp för att hålla ihop. Denna behändiga lilla verktyget kommer att fungera som en bård guide.
6

Kör ett rakblad runt toppen och sidorna av ditt fönster för att trimma nyans helt spola med glas eller fönsterkarmen. Om toppen av ditt glas exponeras, låg kantning verktygets utskjutande kvartal ovanpå glaset och håller ett rakblad mot fönstret jäms med botten av din trimning guide. Kör guiden och rakhyveln runt glaset för att lämna ett perfekt trim linje runt kanterna på fönstret.
7

Vänd på trim guide över att trimma interiör fönster som i ramar. Skjut de två kvartalen mot insidan av fönsterkarmen och använda dem för att styra din klinga som du trimma nyans.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82883.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.