Stänkskydd Instruktioner för en Nissan Frontier

Installera stänkskydd på en Nissan Frontier är inte annorlunda än montering stänkskydd på någon annan bil eller lastbil. Du måste se till att stänkskydd är rätt inriktade och därefter skruva in dem i plast hjulhusen. Denna relativt billig och enkel uppgradering är populär för lastbilen. De stänkskydd förhindra lera och stenar slungas från baksidan av lastbilen och skadar dess underrede eller ens bilarna bakom dig. Saker du behöver
Borrmaskin
Flexibel Drill Extender
Metall Skruvar
Level
Tape
Måttband sälja Grease penna
Visa fler instruktioner

1

Parkera din bil på uppfarten eller någon annan plats där du befinner dig ute i trafiken. Placera stänkskydd mot baksidan av insidan av hjulhuset (sidan med grafiken borde bakåtvänt). Använd ett vattenpass så att sidan stänkskydd är vinkelrät mot marken. Du måste använda den sidan, eftersom toppen av stänkskydd har en oregelbunden form.
2

Tejpa stänkskydd till hjulet väl när det är rätt inriktad. Använd sedan en borrmaskin med en flexibel-bitars drivrutin för att skruva i den första skruven i toppen av stänkskydd. Hjulet väl materialet är plast och det finns ingen risk att skada andra bitar, så länge du använder de skruvar som följde med stänkskydd.
3

Skruva resterande skruvar i toppen av stänkskydd och sedan ta bort tejpen som håller den i. vicka stänkskydd för hand för att testa montering. Om det är säkert, sedan använda måttband för att mäta avståndet mellan den övre delen av hjulhuset och den övre delen av stänkskydd. Mät avståndet mellan sidorna av hjulhuset och stänkskydd också.
4

Markera den ungefärliga platsen där leran Klaffen går i de andra hjulhusen med ett fett penna och mätningarna du tog precis. Tejpa stänkskydd i varje hjul och med dessa markeringar, mäta huruvida de ansluter genom att titta på bilen ett par steg tillbaka. Om de är inriktade så du kan skruva resterande stänkskydd i. Om inte, därefter ytterligare justering av stänkskydd.
5

Testa stänkskydd genom att köra på en tom parkeringsplats eller annan avskilt område. Om stänkskydd är fortfarande på efter en torr körning på asfalt, så du kan testa dem i en lerig miljö. Se till att inspektera stänkskydd efter körning i leran för att se till att de fortfarande är kvar före körning på allmän väg. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95869.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.