Hur man installerar ett borla avgassystem i en Corvette

Lägga till en borla avgassystem till din Corvette kommer att öka prestandan. Mälden avgaserna är liten i diameter och begränsar luftflödet. Ett nytt avgassystem gör att din Corvette att köra svalare, och samtidigt ge dig en låg-tonad avgas ljud. Du kan också förvänta sig bättre bränsleekonomi efter att en borla avgassystemet. Eftersom din Corvette sitter så låg på marken, måste du ha tillgång till ett fordon hiss för att byta ut avgaser. Saker du behöver
Vehicle hiss
Socket Ratchet
ställa
Visa fler instruktioner
Original avgasevakueringssystem
1

Park din Corvette på ett fordon Lyft och låt motorn svalna.
2

Lokalisera de två klämmorna som håller avgaserna ihop baktill på fordonet. Dessa är placerade strax under sändningen. Ta bort dessa klämmor med en Ratchet och uttag. Placera klämmorna åt sidan.
3

Leta våren galgar bredvid klämmorna som tidigare tagits bort. Lossa och ta bort 13 mm bultarna med en Ratchet och uttag. Ställ dessa bultar åt sidan.
4

Lossa skruvarna på båda flänsarna med en spärr och en 15 mm hylsa .. De ligger precis bakom de två katalysatorer på avgasröret. Ta systemet lager avgaserna från galgar på ramen genom att dra dem med dina händer
5

. Börja ta bort avgas delar som är närmast motorn.
6

Fortsätt tills beståndet avgaserna är helt bort. Skjut de två halsdukar utanför galgar med händerna.
Installera New Exhaust
7

Skjut stock kläms fast på borla inloppsröret. De inloppsrör är de rundade rören som är anslutna till ljuddämparna.
8

Skjut over-axliga delar in i avgassystemet-exit öppning på baksidan av din Corvette. Skjut den nya ljuddämparen galgar i gummit isolatorer placeras på fordonet.
9

Installera avgas-rörsektionema som går över axeln in i inloppet rören. Dra åt klämman med handen.
10

Kontrollera att din nya avgassystemet är korrekt justerade. Se till att den nya avgaser inte gör kontakt med någon annan del av fordonet. Dra åt varje klämma med en spärr och uttag. Börja dra åt skruvarna på framsidan av bilen och arbeta dig fram till den bakre.
11

Starta din Corvette och bekräfta det inte läcker.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84155.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.