Civic Exhaust Tips

Infördes 1970, var Honda Civic är en av de första framhjulsdrivna fordon, och sätta en ny standard för lätta, billiga bilar. Den Honda Civic idag inte bara passar status ekonomi bil, men också kan utrustas med högpresterande motorer och suspensioner. För att hålla tillverkningskostnaderna låga, Honda Civic styling förändringar lite från år till år, utom vid större revideringar. Aftermarket tillägg och ändringar kan signifikant ändra både prestanda och utseende av fordonet. Eftermarknad avgaser tips ger extra styling och kan också förändra Civic avgaser ljud. Anknytning stilar

Honda Civic avgassystem har vanligtvis små rördiameter 3 inches eller mindre. Anslutning av avgassystem tips till avgasröret är främst tillgängliga som klämma-på, svets-on, bolt-on eller skruv på bilagor. Clamp-på tips glider över det befintliga avgasröret och har en klämma som håller fast slutrör till avgasröret då spänningen ökas. Weld-on tips glida över avgasröret, men röret kan kapas direkt till specifikationer innan häftsvetsning spetsen på plats. Bolt-on och skruv på bilagor glider över avgasröret och sedan en kvarhållande bult eller skruv används för att fästa avgasröret på plats. I vissa fall kan bulten eller skruven perforerar ändrör för extra säkerhet.
Metall Typer

Medan Chrome är den vanligaste, och oftast billigare än rostfritt stål, är rostfritt stål mer korrosionsbeständigt och kräver mindre underhåll. Rostfria komponenter är också mindre benägna att värme missfärgning eller blåanlöpning, vilket kan leda till under långvarig hög volym avgaser utgång.
Ljudprofilerna

avgassystem tips för Honda Civic finns i icke-resonans och resonans stilar. Resonated tips innehålla ett foder, såsom glasfiber, som dämpar och absorberar ljudvågorna när de passerar genom avgasröret dricks. Några resonated tips kan minska ljudet med så mycket som 9 decibel. Dubbla väggar tips, utsvängda tips och tips avsedda för förstärkning av ljud kommer också att resultera i tonala skillnader och potentiellt öka ljudvolymen i avgassystemet. Innan du installerar ljudförstärkande tips på en Civic avsedda att vara lagliga gatan, kolla statliga lagar och lokala förordningar för att säkerställa buller efterlevs.
Former

Om du inte har installerat eftermarknaden stötfångare genom vilken dina avgassystem tips kommer porten, Honda Civic s slutrör sällan begränsas av kroppen eller stötfångaren. Spetsformer och platser installation kan varieras efter smak. Tips finns som runda, fyrkantiga, rektangulära, trekantiga, ovala och anpassade former. Tips längd påverkar direkt den synliga delen av avgassystemet tips till utanför trafiken. För maximal synlighet välja en spets som sträcker sig under fordonet tillräckligt långt att avgasröret inte kan ses.
Styles

dubbla väggar tips har två väggar av metall och är sammanfogas med en noggrant utformad svets på framsidan och baksidan av röret. Den dubbla väggen kan förstärka ljudet och även kan skydda den yttre väggen från värme missfärgning. Dubbla väggar tips också lägga lösvikt till slutrör. Snittet av slutrör används för att ändra utseendet på avgaserna. Tips vinklade uppåt, såsom med DTM tips, kan också användas i vissa högpresterande fordon för att producera en liten mängd downforce som används för att hålla bakhjulen anslutna till trottoaren. I framhjulsdrivna Honda, är dock bättre prestanda minimal. Standard slutrör nedskärningar inkluderar snedstreck, vinklad, platt och rullade. Valsade tips ger en slät yta på baksidan av slutrör, som metallen är böjt tillbaka in i avgassystemet tips för ytterligare styling. Om du väljer en rullad spets, vara säker på att det finns ett dräneringshål i botten av spetsen som gör att kondens inte bygga upp och skada valsade metallen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85097.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.