Hur man lägger Subs i en bil

Installera subwoofer i bilen är något som måste göras på rätt sätt så att subwoofern inte kommer att glida runt medan du kör och orsaka skador på sub, förstärkare eller annan egendom i bagageutrymmet. Den sub-woofer box kommer att monteras till metallramen på bilens bagageutrymme så att lådan inte rör sig. Du kommer att behöva några grundläggande verktyg och komponenter som du kan plocka upp på din lokala järnaffär. Saker du behöver Sida 2 L konsoler
Borrmaskin
Borrspetsar
1/4-tums skruvar
Visa fler instruktioner
1

Open bakluckan på bilen och dra mattan foder tillbaka för att exponera metallramen på bålen. Placera subwoofern ruta där du vill ha den.
2

Lägg ut en L fästet på ena sidan av sub box och använda borrmaskin och lite att driva en skruv genom monteringshålet på L-fäste och in i sidan av lådan. Se till att den böjda delen av den L-fäste är i jämnhöjd med kanten på rutan. Upprepa för den motsatta sidan av lådan.
3

Borra ett litet hål genom monteringshål på L hållaren i metallramen på bilens bagageutrymme. Upprepa för den motsatta sidan. Plocka upp lådan och ersätta mattan på golvet i bagageutrymmet.
4

Placera lådan på stammen golvet på samma ställe som tidigare. Använda borrmaskin och borr, kör en liten skruv genom monteringshålen på L-fästen för att fästa rutan till ramen av bilens bagageutrymme.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84337.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.