Felsökning Key Entry på en Cadillac

Keyless posten har blivit en av de viktigaste funktionerna på Cadillac-modeller för de flesta ägare. Denna sändare system synkroniseras till olika trådlösa fjärrkontroller och gör att du kan komma åt din bålen, överfallslarm, dörrar och även startmotor. Du kan felsöka din fjärrkontroll om den är skadad eller förlorar sin signal genom att justera batteriet eller försöka programmera fjärrkontrollen. Båda dessa åtgärder tar bara några minuter och borde ha fjärrkontrollen klar att använda direkt. Instruktioner
1

Använd en platt kant såsom en skruvmejsel för att öppna din fjärrkontroll fallet noga och se till att batteriet är på plats. Byt ut batteriet genom att lyfta det gamla batteriet och sätt i den nya på samma plats. Kontrollera att batteriet är fortfarande som du byter locket på fjärrkontrollen.
2

Ange din bil med fjärrkontrollen och tändningsnyckeln i handen och förvandla din bil på med tändningsnyckeln.

Billiga 3

Tryck på knappen fordonets information om din Driver Information Center tills displayen visar "Tryck för att lära om Remote nyckeln."
4

Tryck på knappen igen tills displayen visar "Remote Key Learning Active."
5

Tryck och håll låsa och låsa knapparna på din Keyless fjärrkontroll tills bilen svarar med ett pip. Det kan ta så mycket som 15 sekunder. Ta bort din nyckel från tändningen för att avsluta programmeringen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84187.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.