Hur man installerar en Mustang Kompressor

Mustang är en muskel bil produceras och designades av Ford Motor Company. Det har varit i produktion sedan 1964, vilket gör den till en av de äldsta serietillverkade fordon i fordonsindustrin historia. Det finns en uppsjö av eftermarknaden uppgraderingar tillgängliga för Mustang inklusive kompressorer, som är stora byggsatser som bulten på motorn och tvinga fram stora mängder luft i luft /bränsleblandningen. Kompressorer ger stora ökningar av hästkrafter och vridmoment. De specifika installationsstegen för en kompressor variera beroende på år och modell av Mustang, men det finns några generella tips som är till hjälp för någon kompressor installation. De verktyg som behövs varierar beroende på modell och år av Mustang, och vilken typ av kompressor Instruktioner
1

Lyft huven och stötta upp. Lossa batteriet genom att lossa kontakten bultarna på båda kablarna och flytta batterikablarna från batteripolerna. Vänta ungefär 15 minuter innan du fortsätter att se till att ingen elektrisk laddning kvar.
2

Rengör motorrummet till det bästa av din förmåga. Ta bort så mycket damm, smuts och skräp som möjligt.
3

Installera kompressor slang olja rinna ut oljan rinna slangkoppling.
4

Placera kompressor installationsmonteringen ovanpå motorn och fäst den till motorn med den medföljande monteringsverktyg. Ställ kompressor sig på toppen av fästet och anslut den till fästet med den medföljande hårdvaran.
5

Fäst kompressor olja linje till Mustang oljetråget. Du kommer att behöva vara under Mustang att göra detta.
6

Fäst ena änden av intaget armbågen till kompressor. Fäst den andra änden av intaget armbågen till luftflöde sensor.
7

Dra åt alla anslutningar enligt tillverkarens specifikationer. Aldrig för hårt någon sammanbindande hårdvara, eftersom det kan skada kompressorn eller ens själva motorn genom varpning plåten.
8

Anslut batteriet genom att fästa kablarna till sina respektive plintar och dra åt skruvarna att hålla dem på plats. Stäng huven och starta Mustang. Låt motorn gå på tomgång i fem minuter utan att rusa.
9

Stäng av motorn. Öppna huven och kolla motorrummet och marken undertill för läckor. Ett läckage är indikativt för en lös anslutning, typiskt oljeledningen. Om du ser en läcka, kolla alla anslutningar och dra åt vid behov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96379.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.